O BIVŠIMA SVE NAJBOLJE: Nakon tvrdnji da je ponovo u LJUBAVNOM TROUGLU, Edis Fetić se oglasio za KURIR, evo koju je ODABRAO!
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

ŠOK!

O BIVŠIMA SVE NAJBOLJE: Nakon tvrdnji da je ponovo u LJUBAVNOM TROUGLU, Edis Fetić se oglasio za KURIR, evo koju je ODABRAO!

Rijaliti -

Bivši rijaliti učesnik Edo Fetić pričao je da je na vezu sa nekadašnjom ljubavnicom Draganom Mitar stavio tačku, a šuška se ipak ponovo "sedi na dve stolice".

Naime, on je na letovanje odveo decu i svoju bivšu suprugu Zilhu Karišik, od koje se razveo zbog javne preljube sa Draganom Mitar, još u trećoj sezoni "Zadruge".

Dragana Mitar
foto: Printscreen

Naime, kako dobro obavešteni izvor tvrdi za Pink, Edo je nedavno obnovio vezu sa Draganom Mitar, svojom bivšom ljubavnicom i devojkom, sa kojom se, iako mu je žena tu, tajno viđa u Budvi.

Edo Fetić, Dragana Mitar
foto: Printscreen/Instagram

Kako bismo proverili tačnost ovih tvrdnji kontaktirali smo Edu, a bivši zadrugar je oštro demantovao ove spekulacije

- Nisam se pomirio ni sa jednom, a ni sa drugom. Sa Zilhom sam u dobrim odnosima zbog dece, a što se tiče Dragane Mitar, nemam nikakvu komunikaciju sa njom. O bivšima sve najbolje - poručio je Edo za Kurir.

Kurir.rs/ M.K

Bonus video:

00:06

DRAGANA MITAR I EDIS FETIĆ LUMPOVALI DO ZORE! Nakon pomirenja uhvaćeni u noćnom klubu u Beogradu, on joj ISPRED SVIH poklonio RUŽE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track