BIVŠE DEVOJKE U KLINČU USRED PROGRAMA! Matora se javila u emisiju gde je bila MC Aleks, pa joj ZAPRETILA da će odati njene TAJNE
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Narod pita

NAPETO

BIVŠE DEVOJKE U KLINČU USRED PROGRAMA! Matora se javila u emisiju gde je bila MC Aleks, pa joj ZAPRETILA da će odati njene TAJNE

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora, bivša zadrugarka, uključila se u emisiju gde je gostovala njena bivša devojka MC Aleks.

Matora je pobesnela kada je čula šta sve priča Sandra, pa je rešila da da svoj sud i to preko telefonskog poziva.

- Ništa me nije šokiralo, standardna priča. Ja bih da se osvrnem na molbe koje su bile. Svaka molba što se tiče nje i njene majke me ne zanima, dok se oni oglašavaju, nema šta ona mene da moli. Svako ko je mene pljuvao i mene blatio smatram da je učesnik rijaltija. Moja majka se ne oglašava i ne ulazi u polemike sa fanovima, a može svašta da kaže da odbrani svoju ćerku. Sve dok se ona bude oglašavala, ja ću da pričam o njoj - govorila je Matora.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen/Pink

- Ona nije deo rijalitija. Ja tvoju majku i tvoju porodicu, kao ni moja majka, ne spominjemo nigde. Ako nećeš finom molbom, moežemo na drugi način - odbrusila je MC Aleks.

- Mene smara da pričam o našem odnosu, rekla je 100 puta. Ona ponosno kaže da je nekog iskoristila. Ona komentariše moj odnos i kad sam bila u vezi i kad nisam, šta nju boli ona stvar da li sam srećna ili nesrećna? Ja tebi i tvojoj porodici želim sve najbolje. Nemam potrebe da komentarišem tebe i tvoju porodicu - rekla je Matora.

MC Aleks
foto: Printscreen/Narod pita

- Meni je upravo stigla Matorina poruka: 'Neka ne priča o mojim prijateljima, nego nek povede računa šta mi je pričala o svojim prijateljima i drugarici sa kojom se ne druži i za koju mi je otkrila sa kojim je političarem bila' - pročitala je Matorinu poruku voditeljka kasnije.

- Ne možeš me uplašiti. Ako imaš nešto, ti obelodani. Pričala sam joj najlepše o ljudima koji su godinama tu, a i tu situaciju sa bivšom prijateljicom isto - rekla je Aleks.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:17

Matora sa novom devojkom uhvaćena na bazenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track