OVAKO JE PROTEKAO PRVI SUSRET DALILE I CARA NAKON RASKIDA Filip PREBLEDEO kad je video bivšu ljubav a onda je POTKAČIO OVIM REČIMA
Foto: Printscreen/Zadruga

nije mogao da izdrži!

OVAKO JE PROTEKAO PRVI SUSRET DALILE I CARA NAKON RASKIDA Filip PREBLEDEO kad je video bivšu ljubav a onda je POTKAČIO OVIM REČIMA

Rijaliti -

Bivši ljubavni par Zadruge 5, Dalila Dragojević i Filip Car koji su svojom vezom uzdrmali javnost kako tokom rijalitija, tako i nakon njega, a sada su imali prvi susret nakon raskida.

- Umem često da najavim emisiju kada kažem da je neki par obeležio Zadrugu 5, nekad se tsa time ne sližite, ovog puta je zaista tako. Filip Car sa moje leve strane, kako si - upitala je Ivana.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Jako sam dobro, bio sam na jednom rođendanu, sada sam poprilično odmoran. Sam po sebi sam odmoran. Snimio sam neke spotove, ja nemam problem sa tim ko je sa mnom u emisiji - kazao je Filip.

- Dalila kasni, ona će se pridružiti - rekla je Ivana.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Možda je u limzuzini, zvezde uvek kasne - rekao je Filip.

- Da li ti se nešto dešava na ljubavno polju - upitala je Ivana.

- Nema nekih dešavanja, ja izbegavam da mi se dešavaju stvari koje mogu da me koštaju nečega. rehabilitovao sam se taman od odnosa sa gospođom koja kasni, uleteo sam opet u odnos sa Majom, ali se i to završili - kazao je Filip.

- Da li ti se neko sviđa - upitala je Ivana.

- Ne sviđa mi se niko, slobodan sam, ali se čujem sa nekim. Uvek neko postoji sa kim se viđam na nekoj prijateljskoj osnovi i viđam. Ne mogu sebe zamisliti sada u ozbiljnoj vezu, prepustio sam se opet i vratio starom odnosu sa Majom, opet sam pogrešio - rekao je Filip.

Podsetimo, nakon skandaloznog raskida, obe rijaliti zvezde su nastavile dalje, a dok Dalila uživa sa misterioznim izabranikom, Filip Car je ponovo pokušao da se pomiri sa Marinkovićevom, što se na kraju ipak nije desilo.

Kurir.rs/ M.K.

Bonus video:

00:39

Dalila Dragojević iznajmila limuzinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track