EVO KAKO ĆE IZGLEDATI ZADRUGA 6: ULOŽEN OGROMAN novac, radovi se polako privode kraju, a brojna poznata lica će boraviti OVDE!
Foto: Printscreen/Instagram

BLIŽI SE POČETAK!

EVO KAKO ĆE IZGLEDATI ZADRUGA 6: ULOŽEN OGROMAN novac, radovi se polako privode kraju, a brojna poznata lica će boraviti OVDE!

Rijaliti -

Učesnici Zadruge 6 tokom današnjeg dana pristižu u hotel gde će biti smešteni do sutrašnjeg ulaska u rijaliti, a radovi u Beloj kući u Šimanovcima privode se kraju.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak unutrašnjosti imanja u Šimanovcima na kom će učesnici provesti narednih 10 meseci, a na snimku se vidi da se scenografija nije mnogo promenila - osim manjih izmena i novog nameštaja, čini se da će sve drugo ostati isto.

Poslednje pripreme privode se kraju, a budući zadrugari, koji su danas ušli u karantin, sutra će se svečano useliti u Belu kuću.

Zadruga 6
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, mnogobrojne poznate rijaliti zvezde će se useliti na velelpno imanie, a jedna koja je svojim dolaskom šokirala jeste Aleksandra Nikolić.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track