ON JE ZAŠTIĆENI SVEDOK U DOKUMENTARCU MITROVIĆA O BAKI PRASETU: "Ja sam poslao mangulicu preko zajedničke drugarice na rođendan"
Foto: Printscreen/Pink

OTKRIO SE

ON JE ZAŠTIĆENI SVEDOK U DOKUMENTARCU MITROVIĆA O BAKI PRASETU: "Ja sam poslao mangulicu preko zajedničke drugarice na rođendan"

Rijaliti -

Domaća javnost ne prestaje da bruji o dokumentarnom filmu vlasnika Pinka Željka Mitrovića o jutjuberu Baki Prasetu, a tim povodom se sada oglasio Marko Đedović.

On je bio zaštićeni svedok u dokumentarcu, a sada je reagovao na pojedine komentare na društvenim mrežama, te iskazao žaljenje zbog toga što je, srećom, malom delu publike potpuno pogrešan fokus, te se bave trivijalnim stvarima u odnosu na ključne.

Marko Đedović
foto: Kurir televizija

- S obzirom da se za razliku od tužilaštva bavite ponovo mržnjama po mrežama i traženjem ko je šta rekao za mangulicu, evo kažem da sam ja u filmu! Ja sam poslao mangulicu preko zajedničke drugarice na rođendan. A sve dalje imate u filmu i istina je - počinje priču Đedović i nastavlja:

Baka Prase, Željko Mitrović
foto: Printscreen/Pink

- Vaša propast se ogleda u tome što je vama u filmu zanimljivije da li je pričao Đedović od izjava Nataše, Kikine majke, i nazivanje Kikine smrti sr*anjem na kojem je dobio preglede. Ovo je tema o kojoj će se pričati i dalje jer je jako bitno.

Na kraju, Đedović je poručio:

Željko Mitrović
foto: Printscreen/Pink

- Ako se spustim na vaš nivo komentarisanja, mogu i mangulicu da pitam da li će u sledećem videu komentarisati sa mamom Milošev k*rac kao sa tatom sveštenikom Anjino dupe. Ali ja to neću pitati, jer nisam vi.

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

00:14

Baka Prase priznaje da i dalje voli bivšu devojku Anju Bla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track