ROBIJAO ZBOG UBISTVA, BIO SA KSENIJOM PAJČIN U VEZI, A SAD ULAZI U ZADRUGU: Zvezdan Slavnić rešen da ogoli dušu do KOSKE!
Foto: Printscreen/Pink

UZBUĐEN

ROBIJAO ZBOG UBISTVA, BIO SA KSENIJOM PAJČIN U VEZI, A SAD ULAZI U ZADRUGU: Zvezdan Slavnić rešen da ogoli dušu do KOSKE!

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić, sin slavnog košarkaša Zorana Moke Slavnića, uselio se večeras u Belu kuću. Inače, on je ležao u zatvoru zbog ubistva.

"Otac mi je rekao da budem svoj, da kažem ono što želim već duže vreme. Nadam se da ću pokazati kulturu, da ću promovisati sport, a da sve što sam ja radio da se ne radi. Nadam se da će neko da uči na mojim greškama, nije toliko zanimljivo, mislim da su kriva ta blesava vremena. Sledećeg meseca punim 46 godina", kaže Zvezdan.

"Ja sam sa Dorćola i postojao je jedan Zvezdan u koga su sve devojke bile zaljubljene", rekla je voditeljka Zvezdanu, a on otkrio da je Dušica omiljena voditeljka njegovog oca.

Zadruga 6, rijaliti
foto: Printscreen/Pink

"Ne mogu da kažem da sam izašao iz anonimnosti. Zbog oca sam ceo život u medijima, i rešio sam da probam i ovu drugu stranu. nadam se da ću biti svoj, i promovisati sport. U Zadruzi ću pričati o svom životu i svemu što sam proživeo", rekao je Zvezdan u profilu.

- Moram da prenesem pozdrave od mog oca, omiljena si mu voditeljka - rekao je on.

Zadruga 6, zadruga, rijaliti
foto: Ana Paunković

- Ovo je najsigurnija imovina u kriznom vremenu! Kada sve pada ona čuva vrednost!

- Čekaj, hoćeš da kažeš da sam omiljena voditeljka Moke Slavnića? Moram da ustanem, znaš koja je ovo čast. Hala, stvarno velika čast. Evo kako možete da ostavite ženu bez testa, počela sam da zamuckujem - pričala je Dušica.

- Šta ti je rekao? - pitala je Dušica.

- Da budem svoj i kažem ono što želim dugo vremena. Osećam tremu. Ne mogu da kažem da sam izašao iz anonimnosti, jer sam kroz oca u medijima. Ajde da probamo i drugu stranu - otkrio je on.

- Kakav misliš da ćeš biti u "Zadruzi"? - pitala je voditeljka.

- Svoj, da pokažem kulturi i sport. Ja ću unutra da pričam o svemu, nije to toliko zanimljivo šta sam prolazio. Mislim da su bila neka blesava vremena - rekao je Zvezdan.

- U kakvom si odnosu sa Kristijanom? - pitala je Dušica.

- Dobrim, nismo se sretali, ali smo se čuli. On je mal stariji, ali prošao je šta je prošao. Ja ga pozovem i kažem "Ulaziš ili ne", tako je i bilo - rekao je Zvezdan.

Kurir.rs

Bonus video:

03:29

Dejan o Aleksandrinom ušeću u Zadruzi 6

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track