FATALNOJ ZADRUGARKI SEVNULO MEĐUNOŽJE! Misica pozirala, a duboki šlic OTKRIO PREVIŠE - muškarcima popadale VILICE! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

šok

FATALNOJ ZADRUGARKI SEVNULO MEĐUNOŽJE! Misica pozirala, a duboki šlic OTKRIO PREVIŠE - muškarcima popadale VILICE! (FOTO)

Rijaliti -

Nova takmičarka rijaliti programa "Zadruga 6" Sofija Una napravila je pravi bum pre ulaska u Belu kuću, a sigurno će zavrteti mozak mnogim takmičarima.

Ona se na ulasku u rijaliti pojavila u dugoj haljini ljubičaste boje koja je imala duboki šlic i tom prilikom je pokazala previše.

Zadruga 6, zadruga, rijaliti
foto: Ana Paunković

Naime, dok je pozirala fotoreporterima, Sofija Una nije primetila da joj se haljina pomerila i da joj je sevnulo međunožje.

- Ja sam Sofija Una, dolazim iz Beograda, diplomirani ekonomista, radim kao foto-model, imam porodični biznis, nesuđena balerina. Sve se dešava u pravom trenutku. Majka me je održala, uvek me podržava u svemu. Dva puta sam razvedena, u odličnim odnosima sa bivšima. Živim za žurke i Zadrugovizije! Moj tip? Muškarac zaštitnik. Kamen spoticanja su mi uvek bili muškarci - rekla je Sofija u svom profilu.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

03:40

Adam Đogani u Zadruzi 6

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track