DISKVALIFIKACIJA! Željko Mitrović javno najavio da će izbaciti njega iz Zadruge 6, a za to ima i JAK RAZLOG
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

čeka se končna odluka

DISKVALIFIKACIJA! Željko Mitrović javno najavio da će izbaciti njega iz Zadruge 6, a za to ima i JAK RAZLOG

Rijaliti -

Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink", razmišlja o diskvalifikaciji zadrugara Uroša Ćertića.

Naime, neko je od gledalaca pisao Željku Mitroviću na Instagramu i poručio mu da zbog svih ispada, Uroš zaslužuje diskvalifikaciju.

Zadruga
foto: Printscreen

- Izbaci onog nacionalistu iz "Zadruge" Uroša. Bruka i sramota kakvo odvratno ponašanje - napisao je gledalac, na šta je Željko odmah odgovorio.

- Velike su šanse da se to desi - kazao je Mitrović.

Podsetimo, Željko Mitrović ranije je doneo odluku da se Uroš Ćertić kazni mesečnim honorarom za ispoljavanje govora mržnje prema učesniku "Zadruge" islamske veroispovesti Bilalu Brajloviću, a zbog vređanja na nacionalnoj i verskoj osnovi.

Naime, on je takođe doneo odluku da novčani iznos, koji predstavlja 10% od ukupnog godišnjeg honorara, Uroša Ćertića ne zadrži produkcija rijalitija "Zadruga", već da se u celokupnom neto iznosu uplati Ustanovi za brigu o nezbrinutoj deci u Sarajevu.

- Ovom prilikom želimo da uputimo izvinjenje svim gledaocima islamske veroispovesti zbog ovog nemilog dogadjaja! Vaš TV Pink! - glasi saopštenje.

Podsetimo, Uroš je sinoć u naletu besa izgovorio skandalozne stvari Bilalu Brajloviću, a snimak užasne svađe dospeo je u javnost i ogromne osude stižu na račun kaskadera zbog svog ponašanja.

kurir.rs

Bonus video:

03:20

BIĆE HAOS! UROŠ ĆERTIĆ SUROVO IZVREĐAO JOVANU JEREMIĆ: Ima više lapsusa od ZMAJA OD ŠIPOVA, za nju se svašta priča po BEOGRADU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track