MAJA I EMIL KAMENOV NA KORAK DO VEZE? Na žurki se nisu razdvajali, a evo koju PESMU je starleta Bugarinu pevala na UVO! (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

veselo na žurci

MAJA I EMIL KAMENOV NA KORAK DO VEZE? Na žurki se nisu razdvajali, a evo koju PESMU je starleta Bugarinu pevala na UVO! (VIDEO)

Rijaliti -

Maja Marinković i Emil Kamenov sve su prisniji, flertuju, a mnogi sumnjaju da je na pomolu nova veza.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Na sinoćnoj prvoj žurci "Zadruge" ove sezone, Maja i Emil su gotovo sve vreme igrali i plesali zajedno u dobrom i veselom raspoloženju, a u jednom trenutku je krenula bugarska verzija Brenine pesme "Luda za tobom".

Njih dvoje počeli su da se grle, a starleta je sve vreme u glas pevušila ovu pesmu Bugarinu na uvo.

Emil Kamenov, Maja Marinković
foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje vidno prijaju jedno drugom, energije kao da su im se poklopile, a Emil, koji je poznat u Bugarskoj kao glumac u tamošnjim serijama i u filmu "Južni vetar" je nedavno na Kristijanovu opasku da voli dobre žene odgovorio:

- Ne postoji čovek koji ne voli dobre žene, očigledno aludirajući na Marinkovićevu.

Nedavno se oglasila Emilova supruga Iveta Talazova, koja je izjavila da ima jako loše mišljenje o Maji Marinković, aludirajući na to kako je starleta lakomoralna:

Emil Kamenov
foto: Instragam/Printscreeen

- A ko je Maja Marinković?! Je l' ona neka poznata zvezda? Ona je meni jedino poznata po tome što ima seks u "Zadruzi" sa oženjenim muškarcima! - rekla je ona i dodala šta misli kad bi se desila srpsko-bugarska svadba između njenog supruga i Maje Marinković:

- Rado bih se odazvala pozivu da dođem na njihovu svadbu da joj pred svima počupam kosu - grmela je Iveta.

Starleta je zaista izmenjala puno momaka za vreme svog učeščća po rijalitima, tako da je sva prilika da će Bugarin biti još jedna od recki u Majinom bogatom ljubavnom životu u rijalitijima.

Kurir.rs/Stefan Božović

Bonus video:

00:25

Didi Džej zablistala u Parizu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track