NOVA LJUBAV NA POMOLU U ZADRUZI?! IZMEĐU ovih ZADRUGARA je proradila HEMIJA, evo kako su plesali na ŽURKI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram, Ana Paunković

sevaju varnice

NOVA LJUBAV NA POMOLU U ZADRUZI?! IZMEĐU ovih ZADRUGARA je proradila HEMIJA, evo kako su plesali na ŽURKI! (VIDEO)

Rijaliti -

Nova ljubavna veza u Zadruzi 6 je na pomolu. Naime Ivan Dragić i Aleksandra Dragojlović se na sinoćnoj žurci nisu razdvajali.

Između njih dvoje su sevnule varnice još pre "Zadruge 6" dok su bili u karantinu, a kako se stvari odvijaju sve su bliži vezi.

Ivan Dragić
foto: Printscreen/Instagram

Ivan Dragić, momak koji dolazi iz Podgorice i radi kao fitnes instruktor izjavio je pre ulaska u Zadrugu 6 da u rijaliti ulazi sa namerom da se oženi, što je naišlo na burne reakcije publike. Da li je bio ironičan ili je ozbiljno mislio vreme će pokazati.

Zadruga 6, rijaliti
foto: Printscreen/Pink

Aleksandra Momčilović, kojoj je bila želja da postane novi zadrugar, želja se ispunila. Još na samom ulasku u "Zadrugu 6" mnogi muškarci su bacili oko na nju, te isticali kako je prirodna lepotica i kako devojkama i ženama nisu potrebne brojne plastične operacije kako bi izgledale dobro.

Ivan i Aleksandra su plesali zanosno, često su se grlili, videlo se da između njih ima hemije. Kako će se sve odvijati i da li je ovo samo još jedna u nizu prolaznih ljubavi u Zadruzi ili će se izroditi nešto više vreme će pokazati.

Kurir.rs/Stefan Božović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja