MUK U ZADRUZI! JELENA GOLUBOVIĆ PROGOVORILA O S*KSU SA ČUPOM: A onda žestoko potkačila Maju Marinković! Evo kako joj je ODBRUSILA
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

MUK U ZADRUZI! JELENA GOLUBOVIĆ PROGOVORILA O S*KSU SA ČUPOM: A onda žestoko potkačila Maju Marinković! Evo kako joj je ODBRUSILA

Rijaliti -

Jelena Golubović otkrila je zbog čega je moralnija od Maje Marinković, Kristijan priznao sva svoja akcijanja sa 'Farme'!

- Zašto morališeš Maji kad si imala akcije sa Čupom? - glasilo je pitanje.

- Čupo je bio moj verenik, ja sam bila sa njim godinu dana. Nikad nije bilo toga na televiziji. Moj snimak ne postoji - rekla je Jelena.

Jelena Golubović
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja sam na tom mestu j*bao tri žene, starlete, hiper-bombe i šta mi fali? Samo se j*bi, živeo Čupa, živela ljubav - ustao je Kristijan.

- Za vođenje ljubavi treba imati talenat. Posle toliko j*banja, razvoda, 10 godina se priča o mom vođenju ljubavi... To bi i na sudu zastarelo. Razlika je kad spavaš sa verenikom iz ljubavi ili kad to uradiš iz hira nekome, da napakostiš - dodala je Golubovićeva.

- Gledaoci su u pravu. Moj konflikt sa Jelenom je završen, otpočeti su novi. Da li se s*ks desio na krevetu ili van njega, ne menja činjenicu da se dogodio - odgovorila je Maja.

Inače, tokom Farme 5 Jelena i Čupo imali su žestoku akciju, posle koje su uplovili u turbulentnu vezu. On je posle te akcije u štali ispao zbog malog broja glasova publike, ali je potom i vraćen u baražu. Tada je Jeleni preneo informacije iz spoljašnjeg sveta zbog čega je bio diskvalifikovan.

Kurir.rs

Bonus video:

05:26

Jelena Golubović iznenađenje u Zadruzi 6 (1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track