OBOJICA SMO LUDO VOLELI KSENIJU, BILA JE FATALNA! Zvezdana i Kristijan otkrili detalje odnosa sa pokojnom pevačicom
Foto: Marina Lopičić, Nemanja Nikolić, Printscreen

OBOJICA SMO LUDO VOLELI KSENIJU, BILA JE FATALNA! Zvezdana i Kristijan otkrili detalje odnosa sa pokojnom pevačicom

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić (46) i Kristijan Golubović (52) otkrili su u "Zadruzi 6" da su obojica voleli pokojnu Kseniju Pajčin. Sin košarkaške legende Zorana Moke Slavnića i jedini preživeli iz dokumentarca "Vidimo se u čitulji" ispričali su da su bili ludo zaljubljeni u pevačicu koju je pre 12 godina ubio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda. A ona je, očigledno, bila slaba na žestoke momke. Naime, Zvezdan je robijao zbog ubistva, dok je Kristijan više od 18 godina proveo po zatvorima.

- Ksenija mi je bila najveća momačka ljubav. Bili smo zajedno godinu i po dana, a zatim smo se razvlačili još šest meseci. Ona je tada imala 16, a ja 17 godina - započinje priču Slavnić i dodaje da pokojnu muzičku zvezdu nikad nije preboleo:

Ksenija Pajčin, Aca Lukas
foto: Printscreen TikTok

- Bila je posebna žena, puna energije. Nije mi bila samo ljubav, već i drug. Zajedno smo se šalili, zezali... Ma, o njoj mogu da kažem sve najlepše. Kada je Mokin sin 1998. pištoljem usmrtio mladića ispred kluba "Četiri sobe", osuđen je na deset godina robije.

- Mnogi su pričali da je do incidenta došlo zbog Ksenije, ali nije. Tada već nisam bio s njom u kontaktu deset meseci. Kad sam otišao u zatvor u Valjevo, izlazio sam na vikende i video je nekoliko puta. Našli smo se, pričali... Mada, više smo ćutali nego što smo pričali - rekao je Zvezdan.

Kristijan Golubović, Ksenija Pajčin
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica je potom bila u vezi i s njegovim cimerom iz "Zadruge" Kristijanom Golubovićem.

- Poznavao sam je i pre Zvezdana, ali i dok je bila s njim. Bila je fatalna žena i mnogo zaljubljena u mene! Kao da ju je Bog nacrtao, toliko je bila lepa. Ma, najlepša koju sam ikada video. Jedno vreme smo živeli zajedno - ispričao je bivši robijaš i dodao da niko, pa ni on, nije mogao da obuzda njenu energiju:

- Dešavalo se da sednemo u kafanu, a ona poruči duplo pivo. Pitam je: "Zašto duplo? Ma ne bi trebalo ni da piješ pivo. To ne rade dame", a ona mi odgovori: "Dame ne postoje, već samo devojke koje su šašave kao ja". Onda prospe pivo i kaže: "Sad mi donesi tri dupla!".

Golubović se potom sa knedlom u grlu i suzama u očima prisetio njenog tragičnog kraja:

- Poslednji put sam se čuo sa Ksenijom kad je imala saobraćajku s Kapisodom u Lipovici, jer ju je taj smrad maltretirao dok su se vozili. Nekoliko puta me je zvala i rekla da je Filip psiho. Da sam tada reagovao, mogao sam da sprečim tragediju! Ceo život će mi biti u glavi mali psić Milisav koji liže mrtvu Kseniju i pokušava da je probudi!

kurir.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track