NEMA ŠANSE DA MAJA UĐE U VEZU SA MARKOM! Šebez se usred emsije obrušio na Marinkovićevu, evo šta je rekao o zadrugarki!
Foto: Printscreen/Red Tv

ništa bez maje marinković!

NEMA ŠANSE DA MAJA UĐE U VEZU SA MARKOM! Šebez se usred emsije obrušio na Marinkovićevu, evo šta je rekao o zadrugarki!

Rijaliti -

Bivši učesnik rijalitija Stefan Šebez se nedavno u emisiji "Pitam za druga", osvrnuo na "Zadrugu 6", nove i stare učesnike, pa žestoko potkačio Maju Marinković.

Naime Šebez je na pitanje da li bi Maja Marinković ušla u vezu sa Markom Markovićem, bez obzira na to što je Stanijina drugarica odgovorio:

Stefan Šebez
foto: Printscreen

- Ma kakvi nema šanse! Ne bi Maja to nikad prekršila kao Stanijina drugarica, ma nema šanse - ironičan je bio Šebez, aludirajući na Majinu nedavnu izdaju prema Aleksandri Subotić, kada je njen suprug Peca upravo prevario sa Marinkovićevom, te dodao:

- Marko Marković je u ovu sezonu Zadruge ušao dosta opušteniji i počeo je da igra rijaliti, te je u kombinaciji sa više devojaka, te sa Anitom, te sa Milicom, te sa Anom i naravno Majom, bez Maje Marinković ništa! - rekao je on.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Pink

Kasnije se nadovezala voditeljka Ana Radulović i upitala Šebeza da li bi Stanija zamerila Maji da tako nešto uradi, da uđe u vezu sa njenim bivšim, bez obzira na to što nije više u vezi sa Markom, on je rekao:

- Naravno da bi, tu nema dileme. Iako Stanija i Marko nisu bili u bračnoj zajednici, svakako da bi joj kao njenoj drugarici to zamerila - rekao je Šebez.

Podsetimo Stefan Šebez se bavi pevanjem i muzikom. Učestvovao je u "Zadruzi 4", gde je imao vezu sa frizerkom Draganom Spasojević iz Sremske Mitrovice.

Kurir.rs/Stefan Božović

Bonus video:

01:49

PIPNI, ŠTIPNI, AKO SMEŠ! Goca izazvala Rašu! Pipni, štipni, ako smeš! Tržanki na crtu izašao ČUVENI KUVAR, evo ko je POBEDIO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track