"NE BIH VOLEO DA MI DETE LIČI NA CVETU" Miljan Vračević i Zorica Marković ZARATILI! Evo ŠTA je sve zadrugar rekao u BESU! (VIDEO)
Foto: ATAImages

bez dlake na jeziku

"NE BIH VOLEO DA MI DETE LIČI NA CVETU" Miljan Vračević i Zorica Marković ZARATILI! Evo ŠTA je sve zadrugar rekao u BESU! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljan Vračević je nedavno u izboru za "posebnu devojku" "Zadruge 6" naveo Super Cvetu i obrazložio zašto.

Naime Miljan Vračević je potkačio Super Cvetu i opisao je kao "posebnu devojku" koja može loše da utiče na omladinu svojom pojavom, imidžom i stilom, te je rekao:

Super Cveta
foto: Printscreen/Instagram

- Super Cvetu bih naveo kao "posebnu devojku", ali ne u nekom negativnom kontekstu. Iako se ona i ja često raspravljamo, ja imam pozitivno mišljenje o njoj od većine vas koji je hvalite i govorite kako je super. Ne bih nikad voleo da moje dete liči na nju sa ovakvim dredovima i bojom kose - rekao je Miljan, na šta se Zorica Marković nadovezala i rekla:

- Što bi tebi smetalo da je tvoje dete poput Cvete? Pa ona devojka ima svoj imidž, ona je hevi, beogradsko dete i neka fura svoj fazon. Svako ima neki svoj imidž po kome je poseban - oštro je Zorica odgovorila Miljanu, na šta je on nastavio:

Miljan Vračević
foto: Printscreen/Zadruga

- Super Cveta jeste specifična, jeste posebna, ali ne mogu da zamislim ženu u 35 godina sa ovakvim rozim dredovima i načinom oblačenja. To nije po mom ukusu. Kad uđemo u Evropu, onda može, ipak smo mi na brdovitom Balkanu - rekao je Vračević, što je povredilo Super Cvetu, pa mu je odgovorila:

- Ja sam ovakva, pa sam ovakva, to je moj stil i ne želim sad za sada da ga menjam. Naravno da ću u kasnijim godinama da promenim imidž - rekla je Super Cveta, što je dirnulo Zoricu i navuklo da uđe u žustri sukob sa Miljanom:

- Koji ti je k*rac bre?! Koji ti je k*rac! Pusti devojku na miru! Ona ima svoj fazon i nek ostane pri tome. Mnogo imaš kratak fitilj Miljane! - grmela je Markovićeva, što je razljutilo Miljana da joj kaže:

- Svi ste vi eminentni i bogomdani ljudi, ja ne spadam u vašu grupu, ja sam običan smrtnik - ljutito je Vračević, očigledno povišenog krvnog pritiska, nakon što ga je Zorica potkačila, prosto je izjurio iz Bele kuće da udahne u dvorištu svežeg vazduha.

Kurir.rs/Stefan Božović

Bonus video:

09:52

Lepa Brena o ceni čarapa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track