JELENA GOLUBOVIĆ POKAZALA GOLE GRUDI! Šokirala stajlingom u emisiji uživo, obukla spavaćicu i ostavila sve u ŠOKU! (FOTO 18+)
Foto: ATA images

JELENA GOLUBOVIĆ POKAZALA GOLE GRUDI! Šokirala stajlingom u emisiji uživo, obukla spavaćicu i ostavila sve u ŠOKU! (FOTO 18+)

Rijaliti -

U Pinkovom studiju u Šimanovcima u subotu uveče održana je prva "Zadrugovizija" u novoj, šestoj sezoni "Zadruge", a Jelena Golubović je pokazala bradavice.

Iako je tema večeri bila glamur, skoro niko od učesnika nije to ispoštovao, što su zamerili i članovi žirija: Goca Božinovska, Kija Kockar, Iva Grgurić, Sanja Stanković i Nenad Marinković Gastoz.

Jelena Golubović
foto: ATA images

Najviše pažnje na sceni privuklo je ponašanje Jelene Golubović, koja je tokom izvođenja numere "Bičuj me" zajahala Bilala Brajlovića. Ona je u jednom momentu skinula košulju, pa su joj grudi i zadnjica bili na izvol'te, a komentari članova žirija su bii podeljeni.

- Tvoj nastup je bio šokantan, neki su osudili a neki podržali? - upitala je Ivana.

- Neki su to gledali da je to avangarda, a neki su osudili. Svi u žiriju su podržali sem Ive naravno. Oni bi linčovali Marinu Abramović da se pojavila ovde. To je moj performans, a glamur je deo moje ličnosti i deo mene, a ko to vidi on je umetnik - odgovorila je Jelena.

1 / 4 Foto: ATA images

- Zašto nisi naučio tekst, nisi se potrudio - upitala je Ivana Broksa;

- Ma mi smo bili super - rekao je Bilal.

Kurir.rs/M.M./A.P.

Bonus video:

05:26

Jelena Golubović iznenađenje u Zadruzi 6 (1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja