GOLUBOVIĆ OBJAVIO UZNEMIRUJUĆI VIDEO, PA ZAPRETIO JAVNO! Svi se pitaju kome je Kristijan poručio OVO: Ovako završavaju lajavci!
Foto: Printscreen/Zadruga

provocira

GOLUBOVIĆ OBJAVIO UZNEMIRUJUĆI VIDEO, PA ZAPRETIO JAVNO! Svi se pitaju kome je Kristijan poručio OVO: Ovako završavaju lajavci!

Rijaliti -

Kristijan Golubović diskvalifikovan je iz rijalitija "Zadruga" nakon što je pretukao Uroša Ćertića, zbog čega je završio i u policiji.

Nakaon izbacivanja on se redovno oglašava na svojim društvenim mrežama, a sada je jednom objavom privukao veliku pažnju.

Kristijan Golubović
foto: Pritnscreen

Naime, on je na Instagram storiju podelio uznemirujući snimak na kome se vidi kako lav obara hijenu i ubija je, a uz to je napisao i preteću poruku:

"U mojim slučajevima, ovako se uvek završi na kraju priče o lajavcima."

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

Mnogi su pomislili da se ovo odnosi možda na Dejana Dragojevića, sa kojim se Golubović verbalno obračunava. Kristijan je u Beloj kući imao brojne sukobe sa Dejanovom devojkom Aleksandrom Nikolić, zbog čega je izneo niz uvreda na račun bivšeg robijaša.

Inače, Kristijan mu je preko mreža poručio i da mu javi vreme i mesto gde će mu sve te uvrede izgovoriti u lice.

Kristijan Golubović, Dejan Dragojević
foto: Nenad Kostić, Ana Paunković

"P*čkice mala, kupusarska, reci gde i kada da se nađemo da mi u lice ponoviš ono što laprdaš po javnim mrežama", napisao je Kristijan Dejanu, pa mu snimio audio snimak.

Kurir.rs

Bonus video:

02:44

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ZA 1 DAN ZARADIO 3.800 DOLARA! Kristina pokazala dokaz pa šokirala: Za 3 meseca uzme 50.000 EVRA OD TIK TOKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track