DOSTA SE SPEKULISALO O MAJINOM I ZVEZDANOVOM ODNOSU: Starleta konačno presekla, otkrila kakve ima EMOCIJE prema njemu, MUK U KUĆI!
Foto: Printscreen Youtube

SADA JE SVE JASNO!

DOSTA SE SPEKULISALO O MAJINOM I ZVEZDANOVOM ODNOSU: Starleta konačno presekla, otkrila kakve ima EMOCIJE prema njemu, MUK U KUĆI!

Rijaliti -

Mnogi ukućani smatraju da odnos Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, nije prijateljski, kako oni tvrde, a sada je starleta konačno otkrila da li zaista ima osećanja prema Slavniću.

- Ne znam šta je sad uzrok mog ježenja, neka tumače. Ne ljutim se na mišljenja drugih ljudi, ovo je rijaliti. Ja sam ovde doktor igrice. Ja nikada nisam pravila te fejk priče, ali mi je smešno to: "Ona se nasmejala", pa neću da plačem. Sada ćute kada možda tako nešto demantuje moje ponašanje. Ja od Zvezdana nisam nikada osetila nešto u tom ljubavnom smislu. Smešno mi je to kakva mi je bila mimika - rekla je Maja.

Zadruga 6
foto: Printscreen Youtube

- Ništa se ne plasira, gledaoci to shvataju ili ovako ili onako - dodala je Ivana.

- Ma ne oni, ovi ljudi ovde. Nemam problem sa tim, ništa ne krijem. Sigurna sam u sebe - dodala je Maja.

Zadruga 6
foto: Printscreen Youtube

- Ja slobodno mogu da kažem da je Zorica kraljica ove igre. Moje neko mišljenje je da je Zvezdanova reakcija prva bila da je zbunjen, ali mislim da mu je ona napravila uslugu da se on što više aktivira, jer od kako je postavljen, počeo je da priča i da razgovara. Mislim da je bio dobar izbor Zoričin - rekla je Marina.

Podsećanja radi, Zorica Marković je pokrenula priče po imanju, i otkrila da Maja gaji skrivene emocije prema Zvezdanu:

- Maja je nagovara nju da sedne pored Zvezdana , jer misli da se još nekoj osobi sviđa on, a da zamaže oči Marku, jer se njoj sve vreme sviđa Zvezdan, glupi su, misle da se to ne vidi - rekla je Zorica.

Kurir.rs

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja