OGLASIO SE ROĐENI BRAT MARKA MARKOVIĆA: Raskid sa Majom je bio OČEKIVAN, a evo šta je rekao o Milici Veselinović!
Foto: Printscreen/Zadruga

smatra da nije zagrejan za mladu zadrugarku!

OGLASIO SE ROĐENI BRAT MARKA MARKOVIĆA: Raskid sa Majom je bio OČEKIVAN, a evo šta je rekao o Milici Veselinović!

Rijaliti -

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka" Maja Marinković i Marko Marković su stavili tačku na svoju emotivnu vezu, a sada se tim povodom oglasio njegov brat Mićko.

Mnogi zadrugari smatraju da će se Marko sada smuvati sa Milicom Veselinović, sa kojom je imao dosta varnica.

- Biću iskren, kao i uvek i prokomentarisati trenutnu situaciju. Mislim da je ovaj raskid bio očekivan. Koliko sam mogao da vidim, smatram da ni Marko, ni Maja nisu u taj odnos ušli 100%. Više je to bila neka fizička privlačnost, nego što su bile neke emocije. Sinoć ste mogli da vidite da taj raskid nije uopšte teško pao ni njoj, ni njemu, što dodatno potvrđuje ovo što sam već rekao - rekao je Mićko, pa dodao:

Milica Veselinović
foto: Printscreen/Zadruga

- Očigledno je da sa Miličine strane postoje emocije i da je zaljubljena u Marka. Sa Markove strane nisam baš siguran u to, jer da je nešto mislio sa Milicom, to bi već uradio. Marko je neko ko obožava da se druži i omiljen je u društvu. Ima puno i drugova i drugarica. U kući se svako druženje sa devojkama tumači kao davanje lažne nade, što uopšte nije tako. Ostaje nam samo da pratimo i vidimo šta će se dalje dešavati - zaključio je brat Marka Markovića.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track