MAJA I IVAN MARINKOVIĆ U NIKAD BRUTALNIJEM OKRŠAJU! Pljušte prozivke na sve strane, starleta ga urnisala: "Alkoholičaru jedan"!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

BUKTI RAT!

MAJA I IVAN MARINKOVIĆ U NIKAD BRUTALNIJEM OKRŠAJU! Pljušte prozivke na sve strane, starleta ga urnisala: "Alkoholičaru jedan"!

Rijaliti -

Maja Marinković i Ivan Marinković žestoko su se sukobili za crnim stolom.

- Cveta je na početku dobijala samo komplimente od ukućama, a sada kada je krenua da komentariše i sada isppada da je ovaka, onakva. ovde postoje devojke koje su drugačije. Mi smo saznali da je Maja plakala na moru kada ju je Peca osavio, a iz te prle izspada da je ona prositutka - rekao je Ivan.

- Ma ti treba da pozdraviš dete koje si napravio mrtav pijan, a moja veza sa Pecom je bila prava. On i ja smo se posvađali i to je puklo. Ja sam posle svađe otišla. Ljudi su ovde pakosti - rekla je Maja.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

- Ti si luda, ja sam siguran da ti imaš problem, devojka sa splavova, pa si se dala i bacila na posao - govorio je Ivan.

- Ma ti alkoholičaru jedan, ti si koji praviš decu pijan - vikala je Maja.

- Ma ja sam ušao kao bivši muž, a ona kao devojka koja voli da se promoviše - rekao je Ivan.

- Ma daj ćuti tu i pozdrav za Beku - rekla je Maja.

- To što je neko drugačiji, debeo. mršav, a dal li sam nakaradna ili šta vieć. meni je trebalo vremna da prihvatim se o sebi - krenula je da priča Cveta.

- Ma ti si tranvestit - vikala je Maja.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track