LJUBAV ZAPOČELI U RIJALITIJU, VARALI SE I TUKLI, A SAD OBRNULI DRUGI LIST! Nadežda i Toma uhvaćeni na AERODROMU, evo šta su radili
Foto: Printscreen/Instagram

kurir paparaco

LJUBAV ZAPOČELI U RIJALITIJU, VARALI SE I TUKLI, A SAD OBRNULI DRUGI LIST! Nadežda i Toma uhvaćeni na AERODROMU, evo šta su radili

Rijaliti -

Bivši zadrugari Nadežda Biljić i Toma Panić su nakon velikog broja skandala, napokon pronašli zajednički jezik.

Proteklih nekoliko godina, dosta je bilo spekulacija da će popularni par ponovo raskinuti, ali po svemu sudeći njima u ljubavi cvetaju ruže. U prilog tome svedoči i fotka koju naš paparaco uslikao na Beogradskom aerodromu.

Toma Panić, Nadežda Biljić
foto: Nenad Kostić

Oni su na aerodrom došli u opuštenom izdanju, a svoj stajling su ukombinovali i sa crnim naoačarama, ne bi li uspeli da izbegnu medijsku pažnju. Sve vreme su se smeškali i uživali u zajedničko provedenom vremenu, a Toma je pevačicu ponosno držao za ruku.

Podsetimo, Nadežda Biljić i maneken Toma Panić svoju turbulentnu ljubavnu vezu započeli su pred kamerama televizije “Pink” na rijaliti imanju u Šimanovcima. Njihova ljubav krunisana je rođenjem sina Longa u martu pre dve godine.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:50

NADEŽDA TOMI ČESTITALA ROĐENDAN PRE SVIH Biljićka nije mogla da sačeka, oglasila se i poručila: Volim te tigriću najviše NA SVETU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track