Najnovije vesti

FANATICI ALEKSANDRE NIKOLIĆ ZAGORČAVAJU ŽIVOT VODITELJU ZADRUGE? Darko prijavio sve NADLEŽNIM ORGANIMA, u strahu je zbog OVOGA
Foto: Nenad Kostić, Ana Paunković

TUŽILAŠTVO ZA VISOKOTEHNOLOŠKI KRIMINAL ĆE SE BAVITI OVIM SLUČAJEM

FANATICI ALEKSANDRE NIKOLIĆ ZAGORČAVAJU ŽIVOT VODITELJU ZADRUGE? Darko prijavio sve NADLEŽNIM ORGANIMA, u strahu je zbog OVOGA

Rijaliti

Voditelj Darko Tanasijević dobijao je proteklih dana pretnje smrću, a danas je obelodanio da mu je neko isekao automobilske gume. Šokiran onim što je doživeo, Darko je otkrio da je sve prijavio nadležnim organima.

- Pitate me da li bušenje gume ima veze s pretnjama? Zaista ne znam. Možda se može protumačiti kao nekakav nastavak tih pretnji. Međutim, ne želim nikoga lažno da optužim. Ovo bušenje gume nisam prijavio, želim da verujem da nema veze s pretećim porukama. A što se tiče poruka, njih sam prosledio Tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala- potvrdio je Darko koji kaže da nema nekog velikog straha, ali da se svakako ne oseća bezbedno.

Darko Tanasijević
foto: Printscreen/Instagram

- Ne mogu da kažem da osećam neki veliki strah, ja sam takav čovek da se nikada nikome nisam zamerio i nikada nikome ništa ružno nisam učinio, zato nemam razloga da brinem da će mi neko nauditi. Ali priznajem da posle svih pretnji, povremeno imam mini napade panike kada vidim nepoznate ljude u svojoj blizini. Ovo s gumom me je malo zabrinulo - dodao je Tanasijević koji zna ko mu je slao preteće poruke, ali mu je jasan i razlog. Ipak, nema nameru da prestane da se bavi svojim poslom:

Aleksandra Nikolić
foto: Pritnscreen

- Preteće poruke koje sam dobio poslali su mi, neću reći fanovi, već fanatici Aleksandre Nikolić učesnice "Zadruge 6" jer im nisu odgovarala pitanja koja sam joj postavljao tokom emisije. I ne moraju da im se dopadaju, ja zadrugarima postavaljam pitanja samo na osnovu njihovih razgovora u rijalitiju i nastaviću to da radim. Nikakave pretnje me neće sprečiti da radim svoj posao potpuno nepristrasno - zaključio je Darko.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

KONTRASHOW EP06 GOSTI: DUŠICA JAKOVLJEVIĆ, DARKO TANASIJEVIĆ I ANA KORAĆ
01:30:06

KONTRASHOW EP06 GOSTI: DUŠICA JAKOVLJEVIĆ, DARKO TANASIJEVIĆ I ANA KORAĆ

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja