"BIO JE NASILAN NAD SVOJOM ŽENOM, NEMA POTREBE DA JA GLEDAM ALEKSANDRIN PASOŠ!" Dejan besan na Ćertića što optužuje Nikolićevu!
Foto: Printscreen YouTube

ni da čuje

"BIO JE NASILAN NAD SVOJOM ŽENOM, NEMA POTREBE DA JA GLEDAM ALEKSANDRIN PASOŠ!" Dejan besan na Ćertića što optužuje Nikolićevu!

Rijaliti -

Dejan Dragojević veoma je zabrinut zbog zdravstvenog stanje devojke Aleksandre Nikolić, ali i zbog napada koje ona doživljava od cimera u rijalitiju.

- Sada je mnogo osetljiva, opipljivo je sve, u bolnici je... Rade me emocije, volim je- dodao je Dejan koji tvrdi da Aleksandra ima samo dve osobe uz sebe u "Zadruzi 6":

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Amidži šou

- Mića je njen savetnik i sviđa mi se kako se razume sa Ivanom. Mići više verujem jer sam bio s njim u rijalitiju skoro, Ivana nisam dugo video- kazao je Dragojević koji je otkrio da se sa Aleksandom svađao pred njen ulazak u rijaliti.

Dejan ne krije da mu teško pada što nije sa Aleksandrom u Beloj kući, ali ističe da veruje u nju.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

- Teže podnosim ovu razdvojenost od Aleks nego što sam mislio da ću. I dalje se nisam čuo sa njom posle svega što joj je bilo. Znam samo da je operacija dobro prošla i to je sve, nadam se da kada pređe u apartman u Šimanovcima da će mi dozvoliti da je posetim. Izboriće se ona sa svim - rekao nam je Dejan Dragojević koji je priznao da je mnogo slabiji sada na svoju devojku:

- Teže mi sada pada razdvojenost, svađali smo se pre nego što je ušla u rijaliti zato što nisam mogao da shvatim da će ući. Sad ubijam vreme tako što smišljam poklon za Novu godinu- izjavio je Dejan koji je prokometarisao i upozorenja Uroša Ćertića da pogleda Aleksandrin pasoš:

Uroš Ćertić, Aleksandra Nikolić
foto: screenshot Pink tv

- Šta? Mislite da bih verovao Urošu? Jeste li proverili informacije da je bio nasilan nad svojom ženom. To njegov grad Beograd priča. Neka ide u Kanadu, tamo ne sme da bude nasilan nad ženom, neka on gleda žensko lice i svoje ruke, nema potrebe da ja gledam Aleksandrin pasoš - bio je izričit Dragojević koji očigledno slepo veruje svojoj devojci.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:13

Dalila Dragojević objavila snimak iz kreveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track