DALILA I MARJANA ISPLJUVALE MAJU I TAKIJA MARINKOVIĆA: Ona je teški BOLID, a njen otac se ponaša kao PSIHOPATA! Evo šta je uradio
Foto: Printscreen/Red TV

TEŠKE PROZIVKE

DALILA I MARJANA ISPLJUVALE MAJU I TAKIJA MARINKOVIĆA: Ona je teški BOLID, a njen otac se ponaša kao PSIHOPATA! Evo šta je uradio

Rijaliti -

Dalila Dragojević i Marijana Zonjić, bivše zadrugarke i prijateljice, isprozivale su Maju Marinković i njenog oca Radomira Takija.

Marijana je počela prva i bez dlake na jeziku progovorila o Takiju, sa kojim je ranije imala sukob.

- Kakav otac, takva ćerka. On se samo zakači na mene. Ostanem u šoku kada vidim portale. Pomogla sam njoj u mnogim stvarima. Iako je blesava i retardirana, postaje mi simpatično. Iako nismo dobre sa njom, ni ja, a ni Dalila - rekla je Marijana u emisiji "Pitam za druga" na Red TV.

Marijana Zonjić
foto: Printscreen/Red TV

- Maja je bolid teški, ja nemam odnose sa njom. Ima prebačaje. Ona je za usputno druženje. Bila sam sa Lukom i otišli smo da jedemo, Takija smo sreli, on gleda u nas, stao iza stuba i snima nas. Ja sam bila ju šoku, kao neki psihopata, verovatno je snimao za svoju arhivu, nije nigde izašlo. Šou - kazala je Dalila.

Da li si u dobrim odnosima sa Aleksandrom Subotić? - pitala je voditeljka.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Red TV

- Nemam odnos, kažu da me je osudila i da me zbog toga blokirala. Sa Ljubom sam okej, mi imamo dobar odnos - istakla je Dragojevićka.

- Kuma ti je bila u emisiji - rekla je voditeljka.

Marijana Zonjić, Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Red TV

- Jao, nemoj mi molim te o njoj, ona je svuda u svakoj emisiji. Bila po portalima, postala mi je sprdnja više. Neka je živa i zdrava, samo što dalje od mene - rekla je Dalila.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:05

Dalila i Marijana u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track