"REKAO JE DA ĆE SA NJOM IĆI DO KRAJA, NANELA MU JE TEŠKE POVREDE" Zorica otkrila zadrugarima kako će se Ćertić obračunati s Majom!
Foto: Printscreen/Instagram

SUKOB

"REKAO JE DA ĆE SA NJOM IĆI DO KRAJA, NANELA MU JE TEŠKE POVREDE" Zorica otkrila zadrugarima kako će se Ćertić obračunati s Majom!

Rijaliti -

U emisiji "Pitanja gledalaca" došlo do konflikta Maje Marinković i Uroša Ćertića, tokom kojeg je ona udarila kaskadera šoljom, zbog čega je odlučio da je tuži, a ovo je zadrugarima otkrila Zorica Marković, njegova omiljena osoba.

- Ja ne znam šta je sa tom devojkom. Rekao je da nikoga nije tužio, ali da će Maju da tuži i da će da ide do kraja. Da gađaš nekog u glavu, čoveče... - otkrila je Zorica.

Uroš Ćertić, Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

- To su teške telesne povrede po našim zakonima - rekao je neko od zadrugara.

Kako se spekuliše, Uroš je bio u Urgentnom centru gde su lekari morali da mu pregledaju glavu, te je on tražio da mu se ošiša kosa, kako bi mogao da pokaže pred kamerama ali i lekarima, da ima čvorugu.

Odmah po ulasku u hotel, kaskader je javno u kameru pokazao čvorugu koja nije baš mala, te se jasno vidi da povreda koju je zadobio baš i nije toliko bezazlena.

Podsetimo, sukob koji je izbio između Maje Marinković i Uroša Ćertića kada je on njoj vređao oca, a ona njega udarila šoljom, dobio je nastavak i u policijskoj stanici, kaskader je preuzeo drastične mere i prijavio Maju Marinković.

Kurir.s

Bonus video:

00:34

Uroš Ćertić napustio Palatu pravde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja