MILJANI SAOPŠTILI DA JE NJENA MAJKA IMALA OPERACIJU DOJKE Bebica obavestio Kulićevu o REZULTATIMA histopatoloških analiza
Foto: Nemanja Nikolić, Profimedia, Printscreen/Zadruga

POGODILA JE OVA VEST

MILJANI SAOPŠTILI DA JE NJENA MAJKA IMALA OPERACIJU DOJKE Bebica obavestio Kulićevu o REZULTATIMA histopatoloških analiza

Rijaliti -

Nenad Macanović Bebica ušao je u "Zadrugu 6" i čim je uspeo da sedne i da razgovara sa svojom devojkom Miljanom Kulić saopštio joj je sve novosti iz Niša o njenoj porodici.

Ono što je Miljanu najviše pogodilo jeste vest o operaciji njene majke Marije, a onda joj je otkrio i kakvi su rezultati analize tumora.

S obzirom na to da je Miljana dočekala Bebicu potpuno hladno i da u početku nije želela s njim da razgovara, ubrzo mu se vratila i kao da se ništa nije dogodilo sa Zolom, nastavila romansu sa Nenadom koji ju je obavestio o dešavanjima kod kuće.

Zadruga 6
foto: Printscreen YouTube

- Šta ima novo, je l se čuješ sa mojim roditeljima? - upitala je Miljana.

- Išao sam u sredu za Niš, vodio Željka kod zubara da izvadi zube, nije hteo da ide bez mene. U četvrtak dovezao Mariju, išla na operaciju, ništa nije strašno - rekao je Bebica.

- Molim? - skočila je Miljana, vidno preplašena.

Zadruga 6
foto: Printscreen YouTube

- Imala je aterom neki na dojci, kao masno tkivo, stigao je histopatološki nalaz, sve je u redu. To je novo, što se dešava kod kuće - rekao je Bebica.

- Mama neće da ulazi? - pitala je zabrinuto Miljana.

- Ne znam, u subotu ide da skida konce, ako se pojavi, pojavila se - izjavio je Nenad.

Podsetimo, Marija se pre operacije oglasila za Kurir:

"Jako sam loše. Ne mogu više! Sikiram se zbog cele situacije, jako mi teško pada kada gledam situaciju sa Miljanom i Zolom", rekla je Marija.

Kurir.rs

Bonus video:

01:07

AKO ME VRATE U RIJALITI BIO BIH MUŠKA MILJANA KULIĆ! Golubović: Imam 3. stepen insomnije, MALTRETIRAO BIH UROŠA ĆERTIĆA 24 SATA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track