3 NAJVRELIJE AKCIJE U ZADRUZI Oni ubacili u 5. BRZINU, drugi digli cimere na NOGE od uzdaha, a Miljana i Bebica tresli u izolaciji
Foto: Printscreen

stras!

3 NAJVRELIJE AKCIJE U ZADRUZI Oni ubacili u 5. BRZINU, drugi digli cimere na NOGE od uzdaha, a Miljana i Bebica tresli u izolaciji

Rijaliti -

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica otišli su ranije sa žurke u želji da se malo osame. Njih dvoje su zajedno legli u krevet, nakon čega su se totalno prepustili strastima.

Miljana i Bebica su se tokom noći više puta posvađali, a onda su odlučili da ratne sekire zakopaju u krevetu, kako posvađani ne bi zakoračili u novi dan.

Maja Marinković i Bilal Brajlović su se tokom žurke verili, pa su jedno drugom u više navrata iskazivali ljubav na milion načina.

Nakon što su završili u krevetu, njih dvoje su se pepustili strastima i rešili da proslave veridbu nikad vrelijom akcijom pored budnih zadrugara, Iako je Maja juče vodila glavnu reči, Bilal je rešio da učini svojoj voljenoj, pa je on bio dominantniji.

Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić pustili su da ih vode strasti, te su na očigled svih prisutnih zadrugara, počeli sa vrelim dodirima ispod pokrivača.

Ivan i Aleksandra nisu mogli da izdrže da se svetla ugase, a zadrugari legnu na spavanje, te su brže-bolje krenuli sa vrelom akcijom pod jorgan planinom.

kurir.rs

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja