FUJ! OGAVNO! "CURE TI BELE GRUDVE DOLE..." Bilal pred svima gnusno PONIZIO Maju! Gore nego ona kad je otkrila da mu je MALI!
Foto: Printscreen

strašno

FUJ! OGAVNO! "CURE TI BELE GRUDVE DOLE..." Bilal pred svima gnusno PONIZIO Maju! Gore nego ona kad je otkrila da mu je MALI!

Rijaliti -

Maja Marinković saznala je da ju je Bilal Brajlović prevario sa Majom Kovačević. Satleta je prvo uletela u pušionu i fizički ga napala, izgrebala, ali i on joj je uzvratio.

Bilal se tu nije zaustavio, pa čak i kada ih je obezbeđenje razdvojilo, on je nastavio da vređa i iznosi prljav veš.

- Cure ti bele grudve dole iz p**ke! Ljudi, da joj sad stavi neko dva prsta dole, bele grudve bi izlazile, ja nisam mogao da s**šim! - vikao je Bilal, dok je Maja dozivala Cara.

Maja Marinković
foto: Printscreen

- Nikada se nećeš udati jer si spavala sa preko 100 likova, to si mi ti rekla u krevetu! Vodite ovu f**su odavde - besneo je Bilal!

ođi, Care da središ ove jajare! J*bem li ti mamu i tatu! Dođi da te polomim kao p*čku! - vikala je Maja.

- Vodite dr*lju! Hajde stavi dva prsta da vide svi! Ne mogu da svr*im ljudi! Hajde stavi sama dva prsta! - urlao je Bilal

Podsetimo, Maja se nedavno požalila Mariji Kulić da ima neki problem intimnih delova u vidu peckanja, a Marija joj je rekla da se prehladila, te da povede računa o oblačenju.

kurir.rs

Bonus video:

01:22

Maja Marinković najveselija na rođendanu Tijane Ajfon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track