ŠOK TVRDNJE KOMŠIJA: Bebica je ušao u SEKTU?! Svi su UPLAŠENI i ZGROŽENI, evo zbog čega ne pušta Miljanu i Mariju na miru!
Foto: Shutterstock, screenshot

teške optužbe

ŠOK TVRDNJE KOMŠIJA: Bebica je ušao u SEKTU?! Svi su UPLAŠENI i ZGROŽENI, evo zbog čega ne pušta Miljanu i Mariju na miru!

Rijaliti -

Komšije Nenada Macanovića Bebice, koji je želeo da ostane anoniman, a koji je izneo šokantne optužbe na račun ovog zadrugara. Naime, ovaj gospodin je otkrio šta se priča po komšiluku, a kad Marija i Miljana Kulić ovo budu saznaleo, doći će do haosa.

Nenad Macanović Bebica
foto: Printscreen/Zadruga

- Po komšiluku se priča da je Nenad ušao u sektu. Svi smo prestrašeni i šokirani. Mnogo se čudno ponaša, čudnije nego pre. Pratimo sve šta radi u "Zadruzi" i koliko je opsednut Miljanom, tako se nije ponašao ni sa svojom ženom. Nisu čista posla, umešano je nešto drugo. Ima neki viši cilj kad su Marija i Miljana u pitanja, zato ih ne pušta i prati 24/7. Nadam se da će Marija ovo videti, ona je pobožna žena, treba što pre da se skloni od njega, i Miljana i ona, jer se to neće završiti dobro - ističe Nenadov komšija.

kurir.rs/pink.rs

Bonus video:

00:17

Marija Kulić i Bebica došli po Miljanu u bolnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja