ISPLIVALI ŠOK DOKAZI! Čovek kojem se pojavljuje KRST na čelu obelodanio PREPISKE sa Ivanom OVAJ ČUDAN ZAHTEV je imao za njega
Foto: kurir televizija, screenshot Pink tv

svi u čudu

ISPLIVALI ŠOK DOKAZI! Čovek kojem se pojavljuje KRST na čelu obelodanio PREPISKE sa Ivanom OVAJ ČUDAN ZAHTEV je imao za njega

Rijaliti -

Pančevac, Nenad Paunović, ranije poznat javnosti kao čovek kome se za Božić, Vaskrs i Bogojavljanje, pojavljuje krvav krst na čelu se oglasio i otkrio šokantne prepiske sa Ivanom Marinkovićem.

Naime, u svom novom oglašavanju, Paunović je otkrio da se redovno čuje sa Ivanom, koji ga je zamolio da se pomoli za sve članove njegove porodice, uključujući i njegovu devojku Jelenu, kao i ćerkicu Lenu, koju ima sa pevačicom Gocom Tržan, kao i za malog Željka, koji je trenutno jedna od glavnih tema "Zadruge 6".

Goca Tržan, Ivan Marinković
foto: Damir Dervišagić

- Tebra, moja devojka baš hoće da se vidi sa tobom... Aj da ti ne pišem tamo imena, evo ti ovde... Ivan, Jelena, Teodora, Jovana, Lena, Željko... Hvala ti - napisao je Marinković svom prijatelju, koji mu je poslao fotografiju imena ispred manastira.

Ivan Marinković
foto: Ana Paunković

- Brat moj, Bog ti pomogao - odgovorio je Ivan, a nakon toga se može videti i da su jedan drugome čestitali novogodišnje praznike, kao i da su se dogovorili da se uskoro vide.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

02:55

Ivan Marinković ulazi u zadrugu 6

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track