NIJE MOGAO NIŽE DA UDARI! Ivan Marinković napao Kulićke zbog sina, Miljana POBESNELA zbog jedne rečenice! SASULA MU ISTINU U LICE
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Printscreen/Zadruga, Profimedia

novi rat

NIJE MOGAO NIŽE DA UDARI! Ivan Marinković napao Kulićke zbog sina, Miljana POBESNELA zbog jedne rečenice! SASULA MU ISTINU U LICE

Rijaliti -

Ivan Marinković u žestokom je ratu sa Kulićkama i njihov odnos nikako da se popravi. Iako je delovalo da će njegov susret sa sinom promeniti nešto, situacija se samo pogoršala i on je zaratio i sa Marijom Kulić koja je pre nekoliko dana govorila kako je on vršio pritisak na njenu ćerku da abortira Ivan je sada ustao i otvoreno u emisiji "Pretres nedelje" progovorio o Kulićkama, a onda isprovocirao Miljanu Kulić rečima da im sin traži samo babu, ali ne i majku.

- Meni ovo liči na igru kao sa Zolom i sa Bebicom, mislio sam da mogu da uskladim neke odnose. Marija je rekla da ja i dalje mogu da dođem da vidim dete, kada budem odlučio ja. Prošlo je tek 15 dana od našeg prvog susreta. Vrlo pomno pratim njegove reakcije i mnogo dobro vidim da nije svestan. Vidim isto tako da ne pominje mamu, nego babu. Miljana je njemu kao što je i Bebica, samo zna da postoji reč "mama" - nastavio je Ivan.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

- Namerno me ponižava pred zadrugarima. Džabe jedeš go**a. Sada ti upravo izmišljaš da on doziva baku samo, a ne mamu. Ti si video dete pod pritiskom javnosti. Nemaš vremena 15 minuta za dva dana da dođeš da se poigraš sa detetom- uskočila je Miljana.

- Ja ću i dalje ostati pri svojoj odluci, ako se Marija bude slagala s tim, pošto je ona staratelj da se povremeno viđam...- pričao je Ivan kojeg je Marija prekinula, a potom i Miljana:

- Ivane, ali dete te uopšte ne zna - kazala je Marija Kulić.

- Ti si taj koji je govorio prvi: "Dete moram da viđam u nečijem prisustvu da nešto ne bi izmislili", zvao si Uroša, a upravo ti sada izmišljaš da dete ne zove mene- vikala je Miljana, dok je Ivan odlučio da prestane da govori kako se ne bi nadglašavao s Kulićevom.

kurir.rs

Bonus video:

02:55

Ivan Marinković ulazi u zadrugu 6

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track