JELENA KRUNIĆ OŠTRO: Majo treba ti psihijatar, ISKULIRAJ MALO ONU STVAR! Taki šta sve nečeš uraditi za rejting? SRAM TE BILO!
Foto: Kurir Televizija

stars

JELENA KRUNIĆ OŠTRO: Majo treba ti psihijatar, ISKULIRAJ MALO ONU STVAR! Taki šta sve nečeš uraditi za rejting? SRAM TE BILO!

Rijaliti -

U emisiji Puls Srbije gošće Ivana Gajića bile su Jelena Ilić i Jelena Krunić.

Puls
foto: Kurir Televizija

Kada ih je voditelj zamolio da prokomentarišu izjavu Takija, oca Maje Marinković, koji je rekao da bi Majin telefon ukoliko bi dospeo u pogrešne ruke razveo mnogo brakova u studiju je nastao haos. Obe gošće su osule žestoku paljbu po Maji Marinković, a po Takiju još više!

Puls
foto: Kurir Televizija

- Samo me zanima s kim se Maja ne dopisuje? - pitala je Krunić.

- Znam Takija, samo se pitam da li se ljubav ćerke kupuje samo novcem. Kaže ti ćerka da je depresivna već dve godine i ti kažeš ćerko idemo kod psihijatra. Psihijatar nije pao s neba. Kod njega ideš kao što ideš kod ortopeda kad slomiš nogu - rekla je Krunić i nastavila žestoko:

- Zašto devojka malo ne iskulira onu stvar?! Zašto ne iskulira da krade ženama muževe?

Potom se ubacila Ilić, koje se zgrozila zbog toga što se Taki, kako je rekla, hvali ponašanjem svoje ćerke.

Puls
foto: Kurir Televizija

- Najgore od svega je što njen otac uopšte govori ovakve stvari i to sa ponosom! Kao da se hvali kad kaže Moja ćera razvodi brakove - rekla je Milić, a druga Jelena se potom direktno obratila u kameru i postavila Takiju direktno pitanje:

Druže šta sve nećeš uraditi za rejting? Evo pitam te lično. Sram te bilo!

Jelena Ilić je nastavila sa zgražavanjem i osudama na račun Takijevog ponašanja:

- Zamisli da posle nekih užasnih stvari koje uradiš u rijalitiju sebi i drugima kao što sam ja uradila, tvoji roditelji na to budu ponosni?! Meni je majka rekla da ju je sramota mog ponašanja. Rekla mi je - Išla sam pognute glave gradom dok se ti nisi smirila - rekla je Ilić, a povodom intimnih snimaka Maje Marinković iz rijalitija rekla je:

- Ja bih sve u životu dozvolila, osim da moje seksualne odnose gledaju kod kuće deda, baba I cela moja familija.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track