ZADRUGARI SE OBRUŠILI NA ALEKS NIKOLIĆ Marija tvrdi da su Dejan i ona bili u vezi zbog PLASMANA, Car joj odbrusio: Bezosećajna si!
Foto: Printscreen/Zadruga

šok

ZADRUGARI SE OBRUŠILI NA ALEKS NIKOLIĆ Marija tvrdi da su Dejan i ona bili u vezi zbog PLASMANA, Car joj odbrusio: Bezosećajna si!

Rijaliti -

U Zadruzi se bira najbezosećajnija osoba, a tom prilikom su Marija Kulić i Filip Car žestoko osudili Aleksandru Nikolić.

- Spojenost Aleksandre i Dejana bila je zbog plasmana. Nisam primetila neku veliku ljubav, sve mi to izgleda lažno. U njihovu ljubav ne verujem i mislim da ne postoji - rekla je Marija.

Zadruga
foto: Printscreen/Zadruga

- Je li vi znate nešto ovde što ja ne znam? - upitala je Aleksandra.

Onda je Marija Kulić nastavila sa svojim izlaganjem, posle toga i Filip Car.

- Nikada on nije bio zahvalan Miljani, po meni jeste Zola bezosećajan, ali ću navesti sada Miljanu. Slušajući Sanja onaj klip, ono što sam slušala je bilo bez trunke kajanja. Nije u pitanju nečija frizura, nego život ali neću navesti tebe - rekla je Marija.

- Ova za Sanju što ste rekli mislim da je bezobrazluk, to je bezobrazno. Bezosećajna si jer svog momka stavljaš u situaciju. Imamo primer i Uroša, gde nije bio u emisiji, a danas je uzeo sat vremena sastanka. Ispao sam i ja 1000 puta bezosećajan, ali ne na takav način. Ivan je ispao isto takav prema Aleksandri, i da je primetio nešto, nije trebao pred stolom to da kaže. Miljana ti si isto bezosećajna zbog majke, trebaš nekako drugačije da se postaviš prema njoj a i prema Bebici. Marija je prema njemu, zato što ga idealizuje. Neka bude Sanja ili svejedno - rekao je Filip.

Kurir.rs

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja