NIKAD OŠTRIJI! Kristijan Golubović urnisao Aleks i Cara, NIJE BIRAO REČI, potkačio i Dejana: Tražio je ZARADU kroz ljubavne priče!
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

šok

NIKAD OŠTRIJI! Kristijan Golubović urnisao Aleks i Cara, NIJE BIRAO REČI, potkačio i Dejana: Tražio je ZARADU kroz ljubavne priče!

Rijaliti -

Nakon obnavljanja veze Aleksandre Nikolić i Filipa Cara oglasio se Kristijan Golubović i dao svoj sud.

On je bez zadrške prokomentarisao novonaslalu situaciju, čiji su glavni akteri Aleksandra Nikolić i Filip Car.

Zadruga 6
foto: printzscren

Car je tokom svog rijaliti učešća neretko govorio o Goluboviću u negativnom kontekstu. Aleksandra svoju vezu sa Filipom, pre nekoliko godina, okončala zbog navodnih emocija koje je gajila prema Kristijanu. Golubović je ovaj dvojac detaljno izanalizirao, te nije štedeo reči, kojima je opisao njihovo ponovno zbližavanje.

- On je retardirani Sunđer Bob, tip krelaca koji je*avaju skrndelje, koje niko neće van rijaliti zone. Takvi muški i ženski mediokriteti mene spominju, jer misle da će ući u nekakav lažni hajp i ispasti važni i veliki. Sve već viđeno... Da uđem, izvinjavali bi se i šlihtali. Sunđer Bob i Bujanovac folklorka su go*no od bivola i ništa više - kazao je Golubović.

Kristijan Golubović
foto: Kurir televizija

Kristijan je prokomentarisao Dejanovu poziciju u ovom ljubavnom trouglu, te je otkrio kakav stav ima o njemu, nakon što mu se ljubavni peh ponovio drugi put.

- Osramoćen je drugi put, ali isključivo zbog lošeg izbora (malog mozga). Kupusar ne shvata da ga ništa osim blamiranja i sramote ne očekuje sa takvim ženama. Ne žalim ga uopšte jer je kroz lažne ljubavne priče tražio zaradu, koju je dobio, uz gratis životni blam - zaključio je Golubović.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

02:44

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ZA 1 DAN ZARADIO 3.800 DOLARA! Kristina pokazala dokaz pa šokirala: Za 3 meseca uzme 50.000 EVRA OD TIK TOKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track