PRVO OGLAŠAVANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA NAKON JAVNOG RASKIDA SA ALEKS! Zaradio brdo love, ne zna šta će sa parama, sve podelio JAVNO!
Foto: Printscreen/Jutjub

PRELEPE VESTI

PRVO OGLAŠAVANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA NAKON JAVNOG RASKIDA SA ALEKS! Zaradio brdo love, ne zna šta će sa parama, sve podelio JAVNO!

Rijaliti -

Dejan Dragojević ostavio je javno svoju devojku Aleksandru Nikolić zbog njenog prisnog druženja sa Filipom Carem.

Svedoci smo da su iz dana u dan sve bliži Aleks i Car, a da Dejan, po svemu sudeći uživa u svojoj slobodi otkako ju je ostavio.

Naime, on je i ovog puta na svom jutjub kanalu podelio sa svojim pratiocima radosne vesti, na koje je, kako kaže, čekao šest meseci i koje mu se uvek dese kada god mu je neka prekretnica u životu.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Jutjub

- Šest meseci sam čekao da mi stigne ovo. Ne mogu da verujem da mi je stiglo. Živo me zanima kada će da legne ta kinta, imam mnogo toga na umu. Šta je specifično? Svaki put kada mi se dešava ta prekretnica u životu, svaki put neki novi korak i koliko god loše nešto bilo po mene, ustvari bude dobro...- rekao je Dejan u video klipu, pa je dodao:

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Jutjub

- Pitao sam se šta će biti i danas su mi stigla dva pisma. Jedno ću vam snimiti za 15 dana (smeh), a drugo sada. Ne znam šta ću uraditi sa ovim parama, da li ću pokrenuti biznis ili kupiti auto. Nema poente da sređujem sobu, jer se diže sprat na kući. Sada imam volju, jer kad znam da sve što snimim i okačim, znam da će mi pare dolaziti. To je bilo kao da idem svaki dan na posao, a nemaš mušteriju. Ne znaš šta te u životu čeka, možda iz zaje**ncije kreneš, pa na kraju ti bude dobro - dodao je Dragojević.

Da li je kao prekretnicu u životu mislio na raskid sa Nikolićevom, ostaje nam da saznamo.

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

Dejan Dragojević nikad srećniji ni snažniji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track