NASTAVLJA SE HAOS: Pokačili se Bebica i Miljana, izvređala ga za sve pare, pale TEŠKE reči, optužila ga da HUŠKA Mariju protiv nje
Foto: Printscreen/Pink

napeto

NASTAVLJA SE HAOS: Pokačili se Bebica i Miljana, izvređala ga za sve pare, pale TEŠKE reči, optužila ga da HUŠKA Mariju protiv nje

Rijaliti -

Situacija u Beloj kući je veoma burna i haos koji je nastao za vreme pitanja gledalaca je eskalirao do neviđenih razmera. Naume, u haos Miljane i Marije Kulić koji je nastao zbog Zole se umešao Nenad Macanović Bebica.

- Plače od jutros, videla je Maja da plače zbog toga (zbog Zole) - rekao je Bebica.

Miljana Kulić, Zadruga, Nenad Macanović Bebica
foto: Printscreen/Pink

- Mrš, p*čka ti materina smrdljiva, praviš mi probleme. Dovodiš do toga da se svađam sa majkom. Mrš, folirantu. Pujda majku protiv mene, ide 24 časa tamo protiv mene - rekla je Miljana.

- Čovek danas nije dolazio. Jutros doneo čaj i otišao - pravdala je Marija Bebicu.

- Kako nisi, ja sam video kad ste pričali - ubacio se Zola.

I- de kao izgubljena duša ovde, neće da jede. Juče hrani golubove, labudove u bazenu. Ja mislila kamenčiće baca. Zumirajte mu ovu blago teleću facu - nastavila je Kulićeva.

Miljana Kulić, Zadruga
foto: Printscreen/Pink

- Ja neću da budem sa njom, ja sam sa njom prekinuo. A nije mi dobro, jer znam da će sutra biti još gore - rekao je Bebica.

- Miljana plače jer Zola neće da bude sa njom, baš nju briga za Mariju i Bebicu. Zola, hoćeš li biti sa njom? - pitao je Lepi Mića.

- Ne. Niti ona traži od mene to - rekao je Zola.

Miljana Kulić, Zadruga
foto: Printscreen/Pink

- Zamislite majku koja želi za dete nešto što je njena nesreća, a ne sreća - dodao je Filip Car.

- Kad bi Zola rekao da će biti sa njom, boleo bi je k*rac - dodao je Mića.

- Sam je rekao da neće da bude sa njom. Šta onda? - ubacila se Marija.

- Ma, Marija je zlo - rekao je Car.

- Miljana mene ne bi ni poslušala. Pustila sam je da radi šta hoće. Ceo dan nije ušla u apartman. Nisam je videla, radila sam, ne znam... - dodala je ona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

AKO ME VRATE U RIJALITI BIO BIH MUŠKA MILJANA KULIĆ! Golubović: Imam 3. stepen insomnije, MALTRETIRAO BIH UROŠA ĆERTIĆA 24 SATA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track