OVO SU SVI ŠOK DETALJI RASKIDA MISICE I STEFANA! Otkrila šta je porodica Karić uradila NAKON KRAHA njihove ljubavi! IZNENADA
Foto: Nenad Kostić, Profimedia

to je samo delić

OVO SU SVI ŠOK DETALJI RASKIDA MISICE I STEFANA! Otkrila šta je porodica Karić uradila NAKON KRAHA njihove ljubavi! IZNENADA

Rijaliti -

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić pre nekoliko meseci raskinuli su emotivnu vezu, koju su započeli pred kamerama rijalitija "Zadruga", a detalji raskida i dalje intrigiraju javnost.

Jovana je otkrila sve detalje raskida sa Stefanom Karićem, kao i da on nije bio prisutan kada je ona napuštala vilu Karića:

Stefan Karić
foto: Printscreen/Red TV

- Bilo je jako emotivno. Ja sam Osmana gledala kao svog drugog oca. Kad bih nešto videla što ne treba na televiziji, on me je osećao kao ćerku, prišao bi mi, pričali bismo - rekla je Jovana, pa dodala

- Stefan je bio van zemlje kada sam iznosila stvari, tako da nije bio prosutan - rekla je Ljubisavljevićeva, pa šokirala priznanjem da ju je cela porodica Karić blokirala, tačnije da je njen broj telefona blokiran kod svih članova porodice Karić.

- Blokirana sam svima. Mislim da su burno reagovali, svakako verovatno ne bismo bili u kontaktu, posle svega, ali preterano je, prenapumana je priča - dodala je misica.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Hype

Podsetimo, Jovanina i Stefanova ljubav je obeležila četrvrtu sezonu rijaliti šou-programa "Zadruga", pri čemu su oboje konstantno isticali da jedva čekaju da izađu iz ovog TV formata kako bi uživali u vezi daleko od kamera. Ipak, Karić je, na iznenađenje mnogih, ušao i u narednu sezonu ovog šoua, dok ga je Ljubisavljevićeva strpljivo čekala punih deset meseci u domu njegovog oca Osmana Karića.

Kurir.rs/Srbija danas/M.K.

Bonus video:

00:23

Da li se Stefan Karić obraća misici?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track