"TREBA LI DA SE BORIM ZA POTOMSTVO ILI S TVOJIM POROKOM?" Verenica Ivana Marinkovića besna, opet počeo da pije! ON RONI SUZE!
Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

stiglo pismo, jelena ilić brutalna

"TREBA LI DA SE BORIM ZA POTOMSTVO ILI S TVOJIM POROKOM?" Verenica Ivana Marinkovića besna, opet počeo da pije! ON RONI SUZE!

Rijaliti -

Ivana Marinkovića rasplakalo je pismo verenice Jelene Ilić, koje je dobio povodom krsne slave. Ona nije krila da je besna jer je Marinković tokom proslave novogodišnjih praznika poklekao pred svojim porokom - alkoholom.

Iako je tvrdi da se izlečio i da dugo nije okusio kap alkohola, niti će to ikada više uraditi, nije izdržao. Njegova verenica uputila mu je kritiku, a nije se štedela u svojoj brutalnosti što je njega emotivno slomilo. Jelena je istakla da mu je ovo poslednja opomena.

Ivan Marinković
foto: Printscreen/Pink

- Znam da misliš da se ništa ne vidi! Veruj mi da lažeš samog sebe. Da li si u životu više pio od tuge ili sreće?! Pošto si 31.12. bio jako srećan zbog poruka svih nas. Opet sve ispočetka?! Ponovo stara-nova borba?! Da li si ušao tamo da bi ponovo počeo da piješ ili radi naših ciljeva? Imaš li malo stida, srama, osecaja, empatije? - čitao je Ivan Jelenino pismo, pa nastavio:

- Reći ću ti da nemaš jer ovo je sebičluk! Da li meni predstoji najveća životna borba za potomstvo ili ću se celog života boriti sa tvojim porokom? Veruj mi da više neću! Ovo ti je poslednja opomena - pisalo je na jednoj strani, te je na drugoj dodala:

Ivan Marinković
foto: Printscreen/Pink

- P.S. Imaš sjajne "prijatelje". Najbolji "drugovi" ti uvek pune čašu i pokrivaju te. Za mene bi to bili neprijatelji! Šokirana sam tvojim hendikepom da uopšte prepoznaješ zlo od dobrog. A svakom zlu ime počinje na M. i Z. Izgleda da i misliš da je pristojno da te zamalo jaše i masira dete od 18 godina. Hvala ti na svemu, hvala na "poštovanju" i "istrajnosti". P.P.S: Poklon za Novu godinu, maska i kozmetika su za Maju. Poljubi Željka - pisalo je u Jeleninom pismu gde je i krupnim slovima istakla "Sram te bilo".

Ivana su pogodile ove njene reči i kroz suze je priznao svoju grešku:

- Nije opravdanje ništa što kažem, u pravu si za sve. Ali ovaj ulazak je bio ni od kuda, ja se brinem sve vreme, ja ću se boriti, a neću odustati, jer bila si uz mene u mojim najtežim trenutcima, ovo je poslednja opomena, nemam opravdanja ni za šta. Verovatno misli na Valentinu, obratiću pažnju na sve. Izvini.

Kurir.rs/pink.rs

Bonus video:

03:09

IVAN MARINKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O ODNOSU SA ĆERKOM LENOM!: Nismo u kontaktu, mislim da mi zamera što sam bio sa MILJANOM KULIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track