SUZA SUZU STIŽE! Milena objavila fotografiju sa POKOJNIM suprugom, a ono što je napisala KIDA DUŠU! Obuzela je neopisiva TUGA
Foto: Printscreen/Grandmagazin

Da se naježiš!

SUZA SUZU STIŽE! Milena objavila fotografiju sa POKOJNIM suprugom, a ono što je napisala KIDA DUŠU! Obuzela je neopisiva TUGA

Rijaliti -

Pevačica, Milena Plavšić, 2020. godine saznala je jako tužne vesti, a to je da je njen suprug, Duško Knežević, preminuo u bolnici na Zvezdari, a od te vesti se još nije oporavila.

Neretko je isticala koliko istinski voli svog supruga, a danas se oglasila na svom Instagram profilu. Ona je postavila njihovu zajedničku fotografiju, jer bi Dušku danas bio rođendan, te mu je ovom prilikom uputila poruku.

Srećan rođendan, mili moj! - napisala je Milena, uz emotikone polomljenog srca i tužnog smajlija.

Milena Plavšić
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Zoran Kalezić, slavni folk pevač koji je preminuo pre nekoliko dana, godinama je bio blizak prijatelj Milene Plavšić i njenog pokojnog supruga Duška Kneževića, a saznanje o njegovoj smrti, pevačicu je emotivno dotuklo.

- Mnogo mi je teško... Bio je moj drug, drag kolega, veoma blizak prijatelj sa mojim pokojnim mužem. Godinama smo zajedno letovali u Crnoj Gori po nekoliko meseci, na moru smo zajedno bili, nastupali smo i išli na turneje - kroz plač je ispričala Milena novinaru Kurira.

Kurir.rs

Bonus video:

03:57

Milena Plavšić došla da oda počast Zoranu Kaleziću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track