OPŠTA POMETNJA U ZADRUZI! Jelenino misteriozno pismo napravilo BURU u Beloj kući, Ivan Marinković otkrio ko su mu NEPRIJATELJI
Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

ŠOK!

OPŠTA POMETNJA U ZADRUZI! Jelenino misteriozno pismo napravilo BURU u Beloj kući, Ivan Marinković otkrio ko su mu NEPRIJATELJI

Rijaliti -

U Zadruzi se povela polemika o pismu koje je Ivan Marinković od Jelene, gde ga je upozorila na neprijatelje čiji su inicijali M i Z. Ivan je otkrio da li sumnja da je osoba na slovo Z - Zorica Marković.

- To pismo još nije rešeno, ne znam na šta je Jelena mislila. Ima više osoba na M i više osoba na Z. Ja sam i dalje u nedoumici, sad sam obazriviji - rekao je Ivan.

- Nisi dete, ophodi se prema ljudima onako kako smatraš da treba. Šta je M i Z? Mogla je da napiše ime, Marija, Miljana, Zola, Zorica, Zvezdan... - rekla je Marija.

Zadruga 6
foto: Printscreen Zadruga

- Bebica mu je suflirao da je Z Zorica, a M Miljan - ustala je Miljana Popović.

- Ako je vezano za alkohol, onda se zna za koga je. Ako nije vezano za alkohol, može da bude bilo šta - dodao je Mikica Bojanić.

Zadruga 6
foto: Printscreen Zadruga

Bitno je za piće. A ovaj drugi deo rečenice, ne znamo da li je vezan za prvi. A mislim da nije, jer je rekla da je šokirana hendikepom, jer ne umem da prepoznam zlo. Zašto ja isključujem Miljana i Zoricu, Miljan je čovek koji mi je rekao sve i svašta. Vidi da ima animozitet prema meni, vidim da je zlo, njega isključujem. Za Zoricu zna kakve smo odnose imali. Ja mislim da je stavila početna slova Miljane i Zole. Najlogičnije je. Ja sam sa Zolom sasvim okej - dodao je Marinković.

Naravno da nisam ja, meni je čista savest - odgovorila je Zorica.

Kurir.rs

Bonus video:

02:55

Ivan Marinković ulazi u zadrugu 6

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track