MILJANA UMALO UMRLA, A SAD BI OPET POD NOŽ! Planira odlazak kod plastičara čim se završi Zadruga! Ovo je njen SPISAK OPERACIJA!
Foto: Printscreen/Zadruga

menja izgled

MILJANA UMALO UMRLA, A SAD BI OPET POD NOŽ! Planira odlazak kod plastičara čim se završi Zadruga! Ovo je njen SPISAK OPERACIJA!

Rijaliti -

Miljana Kulić rešila je da sredi svoj izgled po završetku "Zadruge". Ona se poverila Zorici Marković šta sve želi da odradi kod plastičnog hirurga.

Njih dve su razgovarale u pušioni, a tu su bili i još neki zadrugari. Kulićka je najpre izdeklamovala šta je sve stavila na spisak za nabavku, a onda i rekla da se Zola ne oseća najbolje i da je ona čamcem sama došla u belu kuću.

Miljana Kulić
foto: printscreen youtube

- Zoli nije dobro, prebledeo je kao krpa, ne znam šta mu je. Nema temperaturu kad ga pipinem - rekla je Miljana, a onda prokomentarisala i pesmu Mine Vrbaški, koja joj se dopada.

Zorica je takođe pohvalila bivšu zadrugarku, ali je istakla da se odlascima kod doktora i šminkom upropasti.

- I meni se sviđa pesma. Mina Vrbaški je prelepa, ali se nafraka u spotu i unakazi se.

Tada je Miljana otkrila šta sve planira da sredi na sebi kada izađe iz rijalitija.

- Zoko, kada se završi ovo moram da se rešim viška kože sa stomaka, da podignem grudi, da ne vise i iz usana da izvadim silikon - rekla je Miljana.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

- Ma šta ćeš opet pod anesteziju? Ne seci se! Dobro usta, ali se ne seci. Šta će ti više anestezija? Ništa ti ne treba, kao lutka si. Batali to, da nećeš možda i himen da ti stave, da budeš opet nevina? - upitala je Zorica.

- Zola kaže da moram da podignem grudi, da mi vise. Zoko, jesu velike, ali su prirodne.

Tada je Zorica opsovala Zolu i ponovila joj da se ne usuđuje da opet ide pod anesteziju jer je prošlog leta umalo platila glavom nakon operacije smanjenja želuca.

- A mogla bih da odem da je malo poprave, da budem opet nevina i izgubim nevinost u rijalitiju - dodala je Miljana i nasmejala sve.

- Evo i ja ću, ali ja ću da izgubim nevinost na haubi - nnadovezala se Zorica kroz šalu.

- Koliko to košta da se stavi?

- Tri hiljade evra. Možda i dve.

- Lele, i za tri hiljade evra opet budeš nevina? Ja bih i kapke radila. Vidiš kako mi prekrivaju oči, to mi je kao tebi, Zoko, genetika - rekla je Miljana i prešla na temu Markovićkine porodice.

Kurir.rs/ Pink

Bonus video:

00:04

Miljana Kulić izašla iz bolnice neprepoznatljiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track