U OVAKVOM STANJU SE NALAZI BIVŠI ZADRUGAR NAKON SAOBRAĆAJKE! Oglasio se Stefan Mihić! Evo šta kaže o UDESU!
Foto: Printscreen/Instagram

povreda

U OVAKVOM STANJU SE NALAZI BIVŠI ZADRUGAR NAKON SAOBRAĆAJKE! Oglasio se Stefan Mihić! Evo šta kaže o UDESU!

Rijaliti -

Bivši zadrugar Stefan Mihić potvrdio je za medije da je imao saobraćajnu nesreću u Beogradu. On je došao u Srbiju iz Dubaija, gde živi, kako bi posetio svog oca, koji je bio s njim u automobilu.

Navodno, kako su objavili mediji, Stefan je prilikom nesreće udario glavom o šoferšajbnu, dok je njegov otac ostao nepovređen.

Stefan Mihić
foto: Printscreen

- Dobro sam, policija je na mestu upravo došla. Udario sam glavom, tata je dobro. Mnogo mi je žao, uvek kad dođem, neki maler me potera, ne znam šta se dogodilo, stvarno sam hteo da Vas ispoštujem i Vašu emisiju, jako mi je žao, ali mi je najbitnije da smo svi dobro - rekao je Stefan za Srbija danas nakon udesa i dodao:

- Dobro smo, ne treba nam Hitna pomoć. Uvek u Beogradu se desi nešto naopako, stalno neki stres, što me veže za Beograd. Uglavnom dobro smo - zaključio je Stefan.

On se sada oglasio na svom Instagram profilu, gde je objavio vest s portala o njegovom udesu.

- Hvala svima koji su se raspitivali, imam malo problema sa vratom, ali će proći. Što te ne ubije, to te ojača - napisao je on.

Kurir.rs

Bonus video:

01:42

TEODORA DŽEHVEROVIĆ NIKAD PROVOKATIVNIJA! Slikala se GOLA kako hrani životnjie, a onda ODBRUSILA HEJTERIMA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track