"ŠTA JE SA MOJIM ŽIVOTOM KOJI SI PLJUNUO?" Ana optužila Zvezdana da sa svakom devojkom ima ISTI ŠABLON! Slavnić prekinuo emisiju!
Foto: Printscreen

"ŠTA JE SA MOJIM ŽIVOTOM KOJI SI PLJUNUO?" Ana optužila Zvezdana da sa svakom devojkom ima ISTI ŠABLON! Slavnić prekinuo emisiju!

Rijaliti -

Drama koju je napravila ljubavna trojka Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić ne prestaje. Prevarena žena optužila je Zvezdana da je vara neprestano i to po istom šablonu.

- Prvo, hteo bih da pitam Anu za šablon što je rekla, pa ću nastaviti - rekao je Zvezdan.

- Kad sam ja gledala sve ovo, ti si sa Anđelom pričao, ljubio, mazio, češkao, sve isto kao sa mnom. To je šablon - dodala je Ana.

- Ja imam jedna usta, dve ruke... Verovatno i u s*ksu imam isti šablon, ako je taj šablon bio u pitanju. Što se Anđele tiče, ne želim sebe da pravdam, ja sam pogrešio. Jesam u ovom klipu bio razvaljen sa mozgom. Ne bežim od priče da sam hteo sa njom to da uradim. Apsolutno nije sama u tome. Jesmo to uradili par puta što se tiče završnice, posle toga sam je pitao i rekao da imamo neke termine kako treba da se desi. Ja sam čovek od trenutka. Pričali smo o kućici - pričao je on.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

- Kad smo kod kućice... Šta si meni slao iz Švajcarske, šta je naš plan bio? Sa svakim imam iste planove? - ustala je Ana.

- Ne znam šta dobijaš time što upadaš. Nema tu šablon. Ne, imam planove za sebe kako bih voleo da se završi moj život. Znaš me dobro, ja sam čovek od trenutka. U tom trenutku mi je bilo tako. Zašto šablon mora da bude? Meni život ide, pa ide. Da li kad završim sa tobom ne smem sa nekim drugim da imam decu i kućicu? Napravio sam glupost, ali to nije šablon - odbrusio je Zvezdan.

- Šta je sa drugim životom koji uništiš pa nastaviš dalje, a pljuneš po životu koji je bio uz tebe? Šta je sa mojim životom koji si pljunuo? - govorila je Ćurčićeva kroz suze.

- Nisam pljunuo, napravio sam glupost - pravdao se Slavnić.

- Pitam te, šta je sa mojim životom koji si pop*šao i posr*o zbog ove osobe? - nastavila je Ana.

- Šta me smiruješ tri dana? Pogrešio sam. Secite mi noge, k*rac i sve. Da li ja ne mogu da pogrešim? - pobesneo je Zvezdan.

- Možeš da preuzmeš odgovornost - odbrusila je Ana.

Zvezdan se iznervirao i napustio emisiju.

kurir.rs

Bonus video:

01:32

VIŠE BIH VOLEO DA UĐEM U ZADRUGU, NEGO LEBA DA JEDEM! Moka nakon ulaska Zvezdanove bivše šokirao: Ako naprave OVO SIGURNO ULAZIM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja