ANA ĆURČIĆ BIRALA NAJVEĆEG NARCISA U ZADRUZI! Prvo mesto dala ljubavnici bivšeg muža, tek kakav je BRUTALNI KOMENTAR dala! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ANA ĆURČIĆ BIRALA NAJVEĆEG NARCISA U ZADRUZI! Prvo mesto dala ljubavnici bivšeg muža, tek kakav je BRUTALNI KOMENTAR dala! (VIDEO)

Rijaliti -

Zadrugari biraju najvećeg narcisa među njima i svi su jedva čekali koga će da navede Ana Ćurčić, koju je nevenčani muž Zvezdan Slavnić prevario u rijalitiju sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić. Naravno, Ćurčićeva je zauzela prvo mesti.

- Adam Labusnki, Maja Marinković i Anđela Đuričić - rekla je Ana Spasojević. - Anđela Đuričić, devojka "ja pa ja", nema empatiju prema ljudima, tu je Brendon, purpurno biće, i Labunski - obrazložila je Ana.

- Labunski, njegovi rituali, Ša dečko kojem ne sme jedna dlaka da viri, i Dragić je tu - rekao je Mikica.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen

- Ana Spasojević je umesto Anđele navela, Labuskog, Brendona i Ša.

- Anđela, Zorica i Lepi Mića - rekao je Zvezdan. - Ja sam narcis, ali ne vidim sebe u negativnom načinu narcisa. Brendon, Anđela i Labusnki. Kod Anđele to prelazi u arogantrnost - rekla je Maja. Labusnki, Dragić i Brednon - rekao je Bebica.

- Žana, Maja i Filip Car. Ima ih ovde, i ti si Dragiću - dodao je Lepi Mića.

- Broj jedan je za mene, ali nije vredan pomena. Zato ću anvesti Sofiju Unu, Filipa Cara i Maja Marinković. To je po mom mišljenju - rekla je Zorica.

kurir.rs

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track