"KRENULA JE DA DIVLJA, FILIP JU JE..." Zadrugarka otkrila detalje nervnog sloma Anđele Đuričić, a onda raskrinkala Zvezdana
Foto: Printscreen Zadruga

zorica priznala pored koje zadrugarke je slavnić legao

"KRENULA JE DA DIVLJA, FILIP JU JE..." Zadrugarka otkrila detalje nervnog sloma Anđele Đuričić, a onda raskrinkala Zvezdana

Rijaliti -

Zorica Marković prepričala je Ani Ćurčić detalje Anđelinog nervnog sloma, a onda je otkrila zašto se Đuričićeva posvađala sa Filipom Carem.

- On je njoj izgovorio da je k*rva, Filip Car - rekla je Ana.

- Ona je krenula da se svađa sa Anom i Matorom, on je pijan šetao po sobi, počeo da je vređa, Zvezdan je legao kod Maje i ona je zbog toga p*pizdela i krenula da divlja. Filip ju je nagazio - govorila je Zorica.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen Zadruga

Podsetimo, Filip Car je rešio da potpuno raskrinka Anđelu, sa kojom je bio izuzeto blizak u sponjem svetu, jer mu je prekipelo, kako je sam rekao njeno "foliranje", te je na račun mlađašne Crnogorke izborio salvu uvreda.

- Nećeš mi mafijati ovde, veruj mi. Da mi mafija ku*vetina sa 24 godine, ne može. Nije ona ku*va što se nabila ovde na k****, nego od mnogo ranije. Šta si postala ovde k*rva odjednom, spavala si, pa se okrenula na bok i postala to što jesi? Ne, bila si, samo što je ona namazana ku*va i fina, nije ona kao Anita i Viki koje su tranparentne. Da joj objasnim ja malo, ti si se j***** za pare, da joj kažem sa kim je bila, čiji je auto po Beogradu vozila, u čijoj je kući bila. Fina si cura a ganjala si matorog po Beogradu, nisi iz rijalitija išla kući u Herceg Novi nego si tražila nas kako bi išla od splava do splava. Samo da je vidim na vratima, sve ću ja da joj kažem - besneo je Filip.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Kurir.rs

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track