"HORMONI JOJ CURE SA SVIH STRANA" Eva Ras stala u odbranu ljubavnice Anđele, a o Ani Ćurčić rekla samo JEDNO i ukopala je
Foto: Printscreen

"HORMONI JOJ CURE SA SVIH STRANA" Eva Ras stala u odbranu ljubavnice Anđele, a o Ani Ćurčić rekla samo JEDNO i ukopala je

Rijaliti -

Ljubavni trojac Zadruge Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić ne prestaje da intrigira javnost, a najviše je na udaru i označena kao glavni krivac Novljanka. Međutim, glumica Eva Ras stala je u njenu odbranu, a bivšu nevenčanu Zvezdanovu suprugu smatra odličnom glumicom.

- Pratim "Zadrugu". Na strani sam Anđele, ne mogu nekome u 2023. godini da zameram nekome što voli s*ks i da morališem, meni je to normalno. Hormoni joj cure sa svih strana. Noćas sam ih gledala i bilo mi je žao. Ja sam bila u rijalitiju, rijaliti je uznapredovao, ali glavna osobina se nije promenila, svi imaju taktike. Neko je posavetovao Anđelu da smatra sebe viškom jer je brak svetinja, a nema veze što se raspao brak pre nje. Ali oporaviće se ona do 14. februara - rekla je Eva za Novo jutro kod Jovane Jeremić.

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEEN YOUTUBE

- Ja kao glumica gledam Anu. Ona je prosto fenomenalna, ona prosto plače i jede. I sinoć kad je završila sa Darkom, ona je jela. Onda je i on plakao, ona ga je nudila da jede, valjda su jeli oboje. Zacrtali su neke ciljeve, onda kad ih urade, mogu da jedu. Kad ste emotivno potreseni, nema tog emotivnog stanja da ćete izvaditi zalogajčić i jesti - dodala je Eva.

kurir.rs

Bonus video:

00:38

Moka najavio tužbu Aninoj drugarici Mileni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track