LEZBO-AKCIJA ZAPALILA ZADRUGU! Matora i Anita se prepustile STRASTIMA, sevnula njena ZADNJICA, a cimeri ko u BIOSKOPU sve gledali
Foto: Printscreen

strast

LEZBO-AKCIJA ZAPALILA ZADRUGU! Matora i Anita se prepustile STRASTIMA, sevnula njena ZADNJICA, a cimeri ko u BIOSKOPU sve gledali

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su se dogovorile da ovo jutro provedu zajedno u krevetu, a nakon gašenja svetla, krenule su u akciju.

Njih dve su se prepustile strastima u Matorinom krevetu.

Njihova brutalna vrela akcija privukla je pažnju zadrugara, koji su ih posmatrali. Najviše su se fascinirale Palčica, Ana Spasojević, Miljana Kulić i Janjuš.

Matora, koja je nekoliko minuta pre toga razmenjivala nežnosti sa Anitom Stanojlović, razgovarala je sa Palčicom o svemu.

- Vaginalna manipulacija. Manipuliše te - rekla je Palčica. - Znam. Ona ne zna moju omiljenu boju, ne zna ništa o meni, ali kad dođe pored mene... Rekla sam joj, ne može da bude sa mnom u vezi i to je to, možemo ovako povremeno - dodala je Matora.

- Ako je samo strast, što se grliš sa njom po ceo dan? - pitala je Palčica.

- Prija mi. Dođe mi nekad. Češkam se i sa Milicom, pa ništa. Dešavalo mi se da se zaljubim u kombinaciju, ali ovo nije ta osoba - odgovorila je Matora.

kurir.rs

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja