STIGLA DETALJNA UPUTSTVA ZA ANĐELU I ZVEZDANA: Poruku im uručila PRODUKCIJA, evo na čemu treba da rade!
Foto: Nenad Kostić, Ana Paunković, Printscreen/Zadruga

fanovi im uputili brutalne instrukciije

STIGLA DETALJNA UPUTSTVA ZA ANĐELU I ZVEZDANA: Poruku im uručila PRODUKCIJA, evo na čemu treba da rade!

Rijaliti -

Rijaliti učesnici i emotivni partneri, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić spremili su se da legnu da spavaju, ali su pre toga uzeli jednu od čestitki koji su dobili za Dan zaljubljenih od fanova, pa su je zajedno pročitali.

Fanovi su im detaljno napisali šta bi trebalo da rade ukoliko žele da njihov odnos uspe i da pobede svoje loše strane, a produkcija im je predala pismo sa ostalim poklonima.

- Ti si tu da oslušneš klik-klak na njegovim grudima, ti si tu da mu spremiš hranu i sa ljubavlju doneseš, ti si tu da ses, zbog njega, trudiš i pokušavaš, ti si tu da osetio "da ga čuvaš", tu si da mu budeš "do kraja" i njegova "poslednja" - pisalo je u prvom delu, a evo šta je pisalo u nastavku:

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen Zadruga

- Mi smo tu, da podržimo vašu ljubav kada mislite da to niko ne radi, a ima nas mnogo. Da vas volimo onakve kakvi ste jedno pored drugoga, kada ste sami na svetu, nasmejani, lepi i zaljubljeni...Mi vas volimo drugačije, volimo Anđu i Zvekija na koje ničije reči ne utiču. Ne kvarite to! Pročitajte milion puta čestitku jednog mudrog starca koji vam želi dobro i čeka vas napolju - čuvajte jedno drugo i verujte samo jedno drugom!Obuzdajte Don Žuana i utišajte Helgu. Pogledajte jedno drugom u oči, uhvatite se za ruke - pisalo je u nastavku.

S druge strane, postojala je posebna poruka za Zvezdana u kojoj je pisalo.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen Zadruga

- Ti si tu da je noću paziš kad je bolesna, ti si tu da joj znoj sa čela brišeš i ljubiš ga nežno, tu si da proveriš je l' ima temperaturu, da greješ stomak kada je boli, tu si da joj ostaviš čokoladicu i izmamiš joj osmeh, tu si da uvek "stojiš ispred nje" kao što si jednom obećao, tu si da joj pružiš pažnju i sigurnost i najčvršći zagrljaj - pisalo je u delu za Slavnića.

Njih dvoje su se potom zahvalili fanovima iz "Bungiš tima", te su navalili na slatkiše koje su im poslali.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Kurir.rs

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track