"LAŽE I IGRA PRLJAVO" Bivša Anina drugarica raskrinkala Ćurčićevu: Zvezdan je mnogo bolji čovek od nje! Najavila suočavanje UŽIVO
Foto: screenshot Pink tv

RAZOTKRILA JE

"LAŽE I IGRA PRLJAVO" Bivša Anina drugarica raskrinkala Ćurčićevu: Zvezdan je mnogo bolji čovek od nje! Najavila suočavanje UŽIVO

Rijaliti -

Bivša rijaliti učesnica rijalitija "Parovi" Jovana Novakov Šmizla otkrila je da je potpisala ugovor za "Zadrugu 6" i potpuno raskrinkala Anu Ćurčić i podržala Zvezdana Slavnića.

Jovana Novakov Šmizla
foto: Printscreen RED tv

Šmizla je istakla kako je njen muž Zvezdanov prijatelj a ne njen.

- Ana igra prljavo i to mi se ne sviđa. Pričala je da joj se Zvezdan gadi, a sad sve radi drugačije. Ona nema podršku mog muža, on nije njen prijatelj, već Zvezdanov. Kada uđem, obračunaću se s njom - kaže Jovana.

Jovana Novakov Šmizla
foto: Printscreen/Happy

- Ana je sama sebi skočila u stomak! Igra prljavo i to mi se ne sviđa. Misli da ona vozi rijaliti, a u stvari on vozi nju. Njena priča se kosi s onim što je pričala dok je bila napolju, treba da stoji iza svojih reči - priča Šmizla i objašnjava zbog čega je promenila mišljenje o drugarici:

- Ana je pričala da ide unutra sa jednim ciljem, da je prebolela Zvezdana, da joj se gadi, a kad je ušla, sve je uradila drugačije! Sada vidim da je Zvezdan zapravo mnogo bolji čovek od Ane.

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić, Ana Slavnić
foto: Instagram

Otkako je postala učesnica "Zadruge", Ćurčićeva se gotovo svakodnevno poziva na ljude iz spoljnog sveta, između ostalog i Šmizlinog supruga Nikolu, tvrdeći da je on bezuslovna podrška njoj, ali ne i Zvezdanu. Šmizla, međutim, tvrdi potpuno suprotno.

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Nisam spavala celu noć zbog priča koje mi je moja "prijateljica" priuštila. Da razjasnim: Ana nema podršku mog muža, kao što priča. On nije Anin prijatelj. Moj Nikola je sa Zvezdanom pronašao zajednički jezik, izlazili su, zezali su se... Zato ne dozvoljavam da Ana zloupotrebljava ime mog supruga i da priča neistinu. Kada uđem, otkriću mnogo toga - priča Šmizla i dodaje da će se useliti u "Belu kuću" kada je produkcija pozove:

Jovana Novakov Šmizla
foto: Printscreen/Instagram

- Potpisala sam ugovor za "Zadrugu 6", ne znam tačno kada ću ući, ali znam da ću se obračunati sa svima koji su mi stali na žulj.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:27:33

SCENIRANJE 12.02.2023. ZAHAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track