U ZADRUGU STIGLA PORUKA OD ALEKSANDRINOG BIVŠEG Nikolićeva ne krije uzbuđenje, hvalila ga na sav glas! Caru neće biti dobro
Foto: printscreen

Njegove inicijale ima istetovirane?

U ZADRUGU STIGLA PORUKA OD ALEKSANDRINOG BIVŠEG Nikolićeva ne krije uzbuđenje, hvalila ga na sav glas! Caru neće biti dobro

Rijaliti -

U beloj kući se već danima priča o bivšem momku Aleksandre Nikolić, Nebojši.

Njegov inicijal Aleks ima istetoviran na intimnoj regiji, a to posebno smeta njenom sada već bivšem dečku Filipu Caru.

Na proslavi rođendana Marka Janjuševića Janjuša, stigla je poruka od Nebojše, a Nikolićeva je brzo zgrabila i pročitala naglas.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

- Želim ti zdravlje, pobedu u "Zadruzi" i više uspeha po kladionicama kada izađeš. Ja već tri meseca ne pijem, ne kockam se i mogu ti reći da mi je život jadan i bedan bez svega toga. Molim te, kada izađeš, da me upoznaš sa Sofijom Unom i reci joj koju lepu reč za mene. Dobro mi je ovog puta, drži do sebe i pokaži da nisi lak muškarac kog zadrugarke mogu lako da odvedu u krevet. Molim te nemoj da bežiš pre kraja "Zadruge", pozdravlja te advokat - pročitala je Aleks i onda uzbuđeno rekla:

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen Zadruga

- Jaooo ovo je Nebojša - nije mogla da sakrije oduševljenje ona. Kada je srela Marka Janjuševića posle, iskoristila je priliku da još jednom pohvali Nebojšu.

- Najlepše su ti čestitke od Krune i od Nebojše, čovek je izdominirao - rekla je Aleksandra, na šta se Janjuš zagonetno nasmejao.

- Hm. Jeste, jeste - dodao je on.

Kurir.rs/Srbija danas

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja