JEZIVE SCENE NASILJA! Zvezdan PODIVLJAO posle prijave! Demolirao Anin krevet, ona se SKAMENILA, a pretnje LEDE KRV u venama
Foto: Printscreen

HAOS

JEZIVE SCENE NASILJA! Zvezdan PODIVLJAO posle prijave! Demolirao Anin krevet, ona se SKAMENILA, a pretnje LEDE KRV u venama

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić, koji je nakratko izveden iz Zadruge, kako se pretpostavlja zbog prijave protiv nasilja, kada se vratio napravio je karambol i zgrozi javnost kada je prišao Ani Ćurčić i prevrnuo krevet.

Iako je spavaća soba bila prepuna ljudi, niko nije zaustavio Zvezdana koji je zastrašivao bivšu ženu i govorio joj: "Ajde, dođi ovamo, a Miljan Vračević pokušavao je da ga odobrovolji i udalji od preplašene Ane.

"Ja ću tebe da udarim iz sve snage! Ajde završi?! Šta hoćeš više?! Smrtušo, j*baću te Tri meseća ću da prevrćem, smrade, smrdušo, reč jednu više", vikao je Zvezdan.

"Ovde si došla da mi zagorčaš život. Svima ću vam j*bati mater", vikao je i pretio Zvezdan.

Nije se tu nastavilo, već je unezvereno šetao imanjem, a onda je i zapretio Ani. Slavnić je toliko bio izbezumljen da je moralo da reaguje obezbeđenje da ne bi ugrozio Aninu sigurnost.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova.

kurir.rs

Bonus video:

00:48

ZVEZDAN UCENJIVAO ANINU MAJKU? Kačavenda: Pristala je na ogromnu sumu novca, ali to mu nije bilo dovoljno PRETIO I DECI?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track